|
01.02.2024 13:55

Як виглядає новий бойфренд Насті Каменських, на якого вона проміняла немолодого Потапа: живе з ним в Іспанії

Після повернення Насті Каменських до України в мережі регулярно з’являлися новини про її можливий розрив з чоловіком Потапом. Мовляв, на погіршення стосунків вплинула як поточна ситуація в країні, так і особистісні проблеми.

Але пара неодноразово спростовувала дані повідомлення. Хоча доходило навіть до публічних звинувачень у зраді. Так, підопічна Олексія Євгенія Горда заявляла, що була коханкою продюсера в обмін на музичну кар’єру. Досить довго виконавці замовчували цей скандал, і не наважилася його прокоментувати одразу.

При цьому неодноразово виконавицю підозрювали, що і вона свого часу була коханкою, а тому пророкували їй таку саму історію кохання, яка колись була у Ірини Горової.

Богдан Беспалов розповів про нового бойфренда Насті Каменських

Богдан Беспалов розповів про нового бойфренда Насті Каменських

І хоча зіркове подружжя продовжує виходити в світ як пара, скандальний блогер Богдан Беспалов впевнений, що Настя Каменських живе зі своїм новим бойфрендом в Іспанії, а в Україні з’являється епізодично, для того, щоб показати, як вона любить свою батьківщину.

“Настя Каменських з новим чоловіком живе в Іспанії, у неї все добре. Потап десь далеко. Все, що Анастасія могла вичавити з Потапа, вона видавила. І зараз вона нарешті насолоджується життям”

При цьому Богдан Беспалов впевнений, що новий коханий Насті про грошах, а тому у розбитого корита вона не залишиться. Мовляв, фінанси і надалі будуть вкладатися в її кар’єру.

Примітно, що 2 роки тому Потап говорив про плани Насті Каменських на 2022-й повністю змістити фокус з України на іспаномовну аудиторію. Він заявляв, що артистка навіть з’являтися на батьківщині не буде, адже займатиметься кар’єрою в Латинській Америці.

Настя Каменських поки що повністю ігнорує плітки про те, що в її житті з’явився новий чоловік. Жодних новин про розлучення або розірвання контракту з Потапом до преси не надходить, але як відомо, це іноді справа одного дня.