|
11.02.2024 16:07

Налчаджиоглу замилував кадрами з малюком, який нещодавно зʼявився в родині: з новою коханою його люблять

Автор: Юлія Ящук

Про нові стосунки колишнього чоловіка співачки Ані Лорак стало відомо на початку цього року. І хто б міг подумати, що шлюб з другою дружиною, візажисткою Лілією Реус протримається всього кілька місяців.

Сама ж Лілія довгий час не наважувалася публічно коментувати розрив стосунків з бізнесменом. Втім, нещодавно вона відверто заявила, що з Муратом досі офіційно одружені. Варто зазначити, що Налчаджиоглу розповідав, що саме він є ініціатором закінчення цих відносин.

Мурат Налчаджиоглу та Лілія Реус

Мурат Налчаджиоглу зізнається, що у нових стосунках з моделлю Анастасією справді щасливий. До речі, нещодавно обраниця чоловіка в соціальній мережі Instagram повідомила, що у них в родині сталося поповнення. Парочка дійсно спільно виховує малюка, але поки йдеться лише про цуценя.

Так, і сам бізнесмен тепер у своєму Instagram-блозі публікує кадри з їхнім улюбленцем. Він показав, як песик солодко спав, а потім грався іграшкою.

Налчаджиоглу замилував кадрами з малюком

Зазначимо, від попередніх шлюбів вони вже мають дітей. Мурат Налчаджиоглу з першою колишньою дружиною Ані Лорак спільно виховує доньку Софію, а ось в його нової дівчини Анастасії є син, на ім’я Стас.

Нагадуємо, нова обраниця бізнесмена розповіла їхню історію знайомства. Зустрілися майбутні закохані на заході. І що цікаво, у них відразу виникло почуття ніби знайомі одне з одним все життя.

Дівчина переконана, що зустріла гідного чоловіка її серця. Крім того, встигла познайомити його зі своїм сином. Також вважає Мурата прекрасним батьком та хорошою людиною.