“У нашій сім’ї поповнення”: все ще одружений Мурат Налчаджиоглу та його нова дівчина ощасливили новиною

Колишній чоловік Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу та його нова дівчина ощасливили своїх підписників новиною. Виявляється, в родині сталося поповнення.

Коли стало відомо, що колишній чоловік Ані Лорак Мурат все ж таки зміг побудувати нове щастя на руїнах старого, користувачі здебільшого потішилися чужій радості. Але ця історія кохання обірвалася доволі раптово і неочікувано, адже мало хто підозрював, що цей союз не протримається навіть півроку.

2 тижні, 4 і 6 місяців: що відомо про найкоротші шлюби українського шоубізу
Мурат Налчаджиоглу та його нова дівчина ощасливили новиною

Через декілька місяців після весілля стало відомо, що Мурат та Лілія більше не разом. Реус забрала свою дочку та поїхала до Ірландії. У той самий час Мурат перебував Туреччині разом зі своєю дочкою від Кароліни.

Мурат Налчаджиоглу та його нова дівчина ощасливили новиною

Коментувати проблеми в сім’ї він відмовився навідріз, але вже через декілька тижнів з’явився на людях з новою красунею. І так само дуже швидко заговорив про свої почуття до неї.

Пара відпочивала в Арабських Еміратах, а зараз вже живе разом. Ба більше, щоб зміцнити свої стосунки турецький мачо подарував новій обраниці маленького цуцика, про що повідомив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, оприлюднивши відповідне відео. Поповнення в сім’ї було сприйнято дуже позитивно. Однак, багатьох підписників бентежить той факт, що Мурат досі одружений.

Мурат Налчаджиоглу та його нова дівчина ощасливили новиною

Не так давно Лілія Реус заявила у коментарях під власною публікацією, що вони не розлучилися офіційно, і досі продовжують перебувати в статусі подружжя. Коли саме станеться офіційний розрив достеменно невідомо.

Не менш цікавою деталлю є те, що коментатори намагалися зрозуміти, що відбувається, і ділилися своїми здогадками стосовно невірності Мурата. Один з таких коментарів Реус вподобала, що говорить про правильність напрямку думок публіки.

А от нова обраниця Мурата реагує на критику своєї поведінки доволі бурхливо, заявляє, що поводилася гідно, і в неї немає жодних мотивів почуватися винною, або мати ще якісь негативні емоції по відношенню до Мурата. Дівчина запевнила у своєму мікроблозі, що дуже задоволена своїм вибором, і зустрічається з достойним чоловіком.

Схожі статті

Нова зачіска та червона помада: 50-річна Олена Мозгова заінтригувала кардинальним перетворенням

Продюсер Олена Мозгова за останній рік встигла продемонструвати багато красивих стильних образів із різними зачісками. Який вигляд має знаменитість зараз?

Слідом за Фіцич відома акторка повідомила, що їй діагностували онкологію: від дітей доведеться відмовитися

Знаменита українська акторка Катерина Молчанова вразила мережу раптовою заявою про те, що в неї знайшли онкологію. Що відбувається, як буде проходити лікування і які перспективи?

Соломія Вітвіцька показала, як проводила коханого у відрядження: що відомо про нового чоловіка зірки 1+1

Зірка ТСН на 1+1 Соломія Вітвіцька насолоджується новими стосунками та із задоволенням демонструє їх на камеру. Проте дещо зірка приховує. Блогер розкрив цю таємницю.

Поки Ані Лорак носила під серцем дитину, коханий обирав обійми інших: якою була східна казка співачки?

Знаменита українська співачка Ані Лорак багато років прожила в шлюбі з турецьким бізнесменом, і ці стосунки вважали прикладом кохання та гармонії.

Оля у Лондоні, Маша у Києві: Єфросиніна і Полякова показали, як хизуються в модних вбраннях по вулиці

Близькі подруги Оля Полякова та Маша Єфросиніна опублікували відео та фото з прогулянки у дуже стильних повсякденних образах із Лондона та Києва. Чий образ крутіший?

“Син” Олега Винника відрікся від нього і вразив зізнанням про відношення до співака: “Зараз всі знають”

Знаменитий український виконавець Андрій Кравченко, який здебільшого прославився через свою неймовірну схожість на Олега Винника прокоментував ставлення до артиста.