|
20.02.2024 18:43

39-річний Остапчук балує 23-річну дружину так, я не балував ні Войченко, ні Горняк: Полтавська зірвала куш

Новина про те, що Володимир Остапчук одружився втретє наробила немало галасу в мережі. А вся справа в тому, що це була далеко не очікувана новина. Ще не так давно зірка вступив у скандальні відносини, адже колишня дружина Олена Войченко звинувачувала його у тому, що він зраджував їй у шлюбі, а також покинув її з дітьми заради коханки.

Згодом екс-подружжя активно конфліктувало в мережі через дітей. Зокрема Володимир постійно критикував Олену за те, що вона не дає йому бачитися з дітьми. Войченко в свою чергу заявляла про те, що колишній не поважає її право мати своє життя і має завищені очікування на цей рахунок.

Кульмінацією конфлікту стала розповідь Олени про психологічні проблеми телеведучого, який у відповідь також розповів брудні секрети жінки.

Володимир Остапчук показав, як балує свою дружину Полтавську

Володимир Остапчук показав, як балує свою дружину Полтавську

Вже через декілька місяців стало відомо, що з Христиною Горняк він розлучився. Чи стало це причиною розставання невідомо. І доволі цікавим моментом стало те, що Катерина Полтавська заперечує, що мала любовний зв’язок з одруженим. Дівчина запевняє, що почала зустрічатися з Володимиром, коли той був вже вільним. А сталося це буквально через декілька місяців після гучного скандалу з Войченко, коли Горняк усіма можливими силами захищала свого чоловіка.

Аудиторії так і не вдалося зрозуміти, що відбувалося, і як Володимир настільки швидко зміг не тільки вступити у новий роман, але й одружитися з обраницею. Так само досі незрозуміло, чому Христина Горняк та Володимир Остапчук не поділили спільний будинок. Досі колишні не можуть вирішити це питання.

Володимир Остапчук показав, як балує свою дружину Полтавську

А от з Катериною на даний момент у телеведучого все ясно. Нещодавно він оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram булочки, які пече для своєї коханої. І варто відмітити, що ніколи подібні фотографії він не публікував, коли був у попередніх стосунках.