|
19.03.2024 17:59

Марина Боржемська після претензій екс-чоловіка Узелкова показала ще одну їхню спільну дитину: “Моя любов”

Український шоу-бізнес має в своїй колекції неймовірну кількість скандальних розлучень, але розставання Марини Боржемської та В’ячеслава Узелкова можна назвати одним з найболючіших. Тренерка до останнього не хотіла афішувати проблеми в особистому житті.

Але закоханий в свою дружину В’ячеслав намагався усіма можливими способами її повернути. І в тому числі і відкритим протистояння. Узелков зізнався Марині в коханні, і тут вже звинувачував її у тому, що вона забороняє йому спілкуватися з дітьми. Мовляв, дія не відкрито, налаштовує спадкоємців проти нього.

Марина Боржемська показала дочку від екс-чоловіка В’ячеслава Узелкова

Боржемській довелося за себе постояти. Тоді тренерка і розповіла, що виявляється забрала дітей та з валізами пішла з дому через скандал, який стався з Узелковим серед ночі.

Що стало причиною сварки досі невідомо, однак після цього Марина навіть і не думала повертатися до чоловіка. З тих пір Узелков неодноразово говорив про те, що через Боржемську не може налагодити стосунки з дітьми. Вона в свою чергу заявляла, що В’ячеслав і не намагається цього робити, але жаліється.

Нещодавно тренерка тим не менш нагадало світу, яку родину втратив її колишній чоловік. Марина Боржемська 13 березня опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фотографію зі своїми дітьми Олівією та Робертом.

“Моя любов”, – написала Боржемська.

Марина Боржемська показала дочку від екс-чоловіка В’ячеслава Узелкова
Марина Боржемська показала дочку від екс-чоловіка В’ячеслава Узелкова

До цього кадру 13 березня Боржемська опублікувала фото лише зі своїм сином.

Пост вийшов після того, як Узелков звинуватив Боржемську в тому, що вона налаштовує дітей проти нього. Це сталося якраз період, коли В’ячеслав розповів про те, що отримав інвалідність. 1 березня боксеру зробили операцію, він повідомив про інвалідність. Також чоловік попередив усіх батьків, які мріють зробити зі своїх дітей професійних спортсменів про те, що професійний спорт — це серйозна загроза для здоров’я.