|
23.03.2024 19:10

Щасливий Павло Зібров показався зі своїм 77-річним кумом і дружиною-красунею: дуже стильні та красиві

Хоча Павло Зібров має абсолютно іншу цільову аудиторію, він доволі швидко зрозумів, що необхідно активно працювати з аудиторією і в Instagram. Тим паче, що вона часом приносить неймовірні гроші.

Так, наприклад, Ольга Фреймут зізнавалася, що їй не треба працювати на телебаченні, адже заробітки в мережі набагато більше. Так само Леся Нікітюк говорила про те, що вона здебільшого заробляє саме через соціальні мережі, а телебачення так домовити для душі.

Павло Зібров показався з дружиною та кумом

Павло Зібров показався з дружиною та кумом

Павло Зібров веде свою сторінку не самостійно. В нього є піарниця. Тривалий час дану посаду у зірки займала його дочка Діана. В інтерв’ю, в якому вона розповіла про те, що тато влаштував її на роботу дівчина багато чого розповіла, через що нарвалася на серйозну критику в мережі. Дівчина наполягала на тому, що вона всього добилася сама, і публіка не змогла пройти повз.

Тим часом Павло продовжує бути активним в мережі. Зокрема нещодавно він опублікував у своєму мікроблозі фотографію зі своїм кумом Рибчинським.

Павло Зібров показався з дружиною та кумом

На зображенні усміхнений співак постає у чорному костюмі в обіймах найрідніших. Зокрема, поруч із ним дружина Марина та 77-річний Юрій Рибчинський, який є хрещеним батьком для їхньої доньки Діани. Ймовірно, фото було зроблено під час одного із світських заходів. До речі, легендарний поет-хітмейкер товаришує з Павлом уже понад 30 років.

Нагадуємо, що не так давно Павло Зібров давав ексклюзивне інтерв’ю, в якому вперше розповів про свою колишню дружину, яка була до Марини. Мова йшла про Тетяно. Зокрема, зірка зізнався, що взагалі не пам’ятаю, як вона виглядала, і ледь може її згадати.

Від дружини Марини у Павла Зіброва з’явилося двоє синів та дочка Діана, але лише спадкоємиця проявляє себе на публіці.