|
31.03.2024 15:09

“Інша я”: молода дружина Віктора Павліка попозувала на підлозі в новому образі у стилі total black (ФОТО)

Молода дружина відомого українського артиста Віктора Павліка у своєму Instagram виклала знімки з чергової фотосесії. На фото молодиця постала у незвичному для себе образі, чим здивувала підписників.

На світлинах жінка позує в обтислій сукні, колготках у сітку та туфлях-човниках. Всі елементи її образу чорного кольору. На обличчі Катерини простий, але яскравий макіяж. Зачіску вона обрала цікаву, з ефектом мокрого волосся. Репяхова доповнила свій лук золотистими прикрасами – сережками та браслетом.

“Інша я”, – підписала Катя свій допис.

Нещодавно, подружжя сколихнуло мережу іншою новиною. Катерина показалася у лікарняному одязі. Виявляється, жінці зробили операцію.

Блогерка зізналася, що їй робили пластику та лікування ерозії шийки матки. За її словами, операція тривала дві години та пройшла успішно. Катя швидко відійшла від наркозу та поспішила повідомили підписників про своє самопочуття. За враженнями жінки, післяопераційний період після ринопластики був важчим.

Репяхову прооперували

Катерина закликала всіх жінок дбати про себе та не відкладати своє лікування на потім, адже дрібна проблема може з часом може перерости у важку хворобу.

“На кожні 15 тисяч ерозій, одна переростає в рак. Тому дівчата, дбайте про себе”, – додала вона.

Репяхова показала себе 

До речі, операція обійшлася родині у 95 тисяч гривень. Репяхова не приховує, що раніше вже робила пластику. Її ринопластика коштувала понад 3 тисячі євро. В майбутньому жінка мріє про пластику грудей, але про це вона буде думати після народження другої дитини. Катя дуже хоче народити донечку.