|
07.04.2024 10:56

Мама Вєрки Сердючки замилувала світлинами з вагітною донькою: “Найтепліше на згадку, бо швидко плине час”

Радісну звістку про вагітність донька Інни Білокінь повідомила нещодавно. Яна вирішила не розкривали подробиць свого “цікавого” стану. Однак, нещодавно у свій Instagram вона виклала відео зі спільної з мамою фотосесії.

Інна Білокіль замилувала знімками з вагітною донькою

На короткому відео донька з мамою послали у схожих образах. Жінки одягнуті у світлі джинси. На Інні біла сорочка, а Яна оголила живіт та одягнула короткий топ. Неозброєним оком видно, що родички дуже сході, а їх луки влучно доповнюють одне одного.

На відео, Інна турботливо обіймає донечку та ніжно цілує животик з ще не народженим онуком. Або онучкою. Фотографії прям випромінюють тепло та сімейне щастя. Жінки дуркують та схоже, весело проводять час.

“Найтепліше відео на згадку, бо розумієш, як швидко плине час. Мама”, – підписала допис жінка.

Інна Білокіль замилувала знімками з вагітною донькою

Шанувальники не забарилися та відразу почали писати коментарі. Вражені вродою жінок, підписники роблять компліменти та бажають Яні легких пологів і здорової дитини.

“Які ви красуні, просто вогонь. Найкращі, люблю вас”, “Дивовижні”, “Так зворушливо. Такі гарні”, “Як ніжно”, “Які ви класнючі! Самі чарівні, самі милі, самі теплі і ніжні миті життя”, – написали підписники.

Інна Білокіль замилувала знімками з вагітною донькою

Нагадаємо, Яна Макогон вийшла заміж восени минулого року. Про її обранця нічого не відомо. Проте, Інна Білокінь була дуже щаслива за доньку та перша опублікувала знімки з її весілля.

Інна Білокіль замилувала знімками з вагітною донькою

Сама ж Інна вже 30 років щасливо заміжня. Її чоловік не медійна особистість. Відомо, що його звати Олег, а родина має спільний бізнес, вони розводять породистих собак. Яна єдина дитина в родині, тож отримує всю любов та увагу батьків.