Травесті-діва Монро відверто розповіла про свої заробітки за ці 2 роки: “Працювати доводиться постійно”

Українська артистка зізнається, що доходи впали, адже зараз її не запрошують на корпоративні вечірки. Проте, вона не впадає у відчай та розвивається в блогерстві.

Відома українська артистка Монро відверто розповіла про своє фінансове становище. Вона зізнається, що доходи впали разом з тим, як впав попит на розваги. Але діва не засмучується. Про джерела своїх заробітків вона розповіла в інтерв’ю для OBOZ.UA.

Монро розповіла, що після початку повномасштабної війни, головним заробітком акторки став її особистий блок на YouTube “Невгамовна Монро“. Артистку врятувало, що вона ще 8 років тому почала вести сторінку. Спочатку це було, більше як хобі, але з часом вдалося вийти не невеликий дохід.

“Спочатку заробляла в місяць доларів 20. А на 100 доларів вийшла, мабуть, років через 4. Пояснюю, що одразу стільки, як хтось мріє, не заробиш”, – поділилася зірка.

Травесті-діва Монро розповіла про життя блогера
Травесті-діва Монро розповіла про життя блогера

Концепція її каналу – це жити теперішнім, вона не тягне у блог минула та не загадує на майбутнє. Жінка просто висвітлює своє життя, показує трансформації, оглядає косметику. Найкраще переглядають ролики про супермаркети та ціни на продукти, або косметику з мас-маркету. На думку зірки, те, що доступно та цікаво всім.

Наразі, з одного відео, вона заробляє близько 50-60 доларів. Та сумлінно працює майже кожного дня. За словами артистки, якщо довго не випускатиме відео – зникне з рекомендацій, тому викладає щонайменше 2 відео на тиждень. Отриманих грошей її вистачає на побутові потреби.

“Мені вистачає заробітку в інтернеті на комуналку, на моїх кицьок, на себе і на якісь маленькі радощі. Це невеликий дохід, але все відносно – мені достатньо”, – розповіла Монро.

Травесті-діва Монро розповіла про свій дохід
Травесті-діва Монро розповіла про свій дохід

Схожі статті

Бужинська показала молодших дітей від іноземця: а як виглядає її старша донька від пластичного хірурга

Співачка Катерина Бужинська часто показує молодших дітей від болгарського бізнесмена - двійнят Діму та Катю. А як виглядає її старша дочка, що народилася від пластичного хірурга.

Як справжня англійка: Оля Полякова у стильному образі прогулялася Лондоном – штани, кросівки та берет

Українська співачка Оля Полякова, яка уважно слідкує за модними трендами, продемонструвала у Лондоні стильний повсякденний комплект, у якому дуже комфортно гуляти.

“Критична ситуація”: дружина 58-річного Віктора Павліка приголомшила новиною про стан здоров’я чоловіка

Четверта дружина Віктора Павлика - блогерка Катерина Репяхова зникла на кілька днів із соцмереж, а потім приголомшила шанувальників новиною про стан здоров'я знаменитого чоловіка.

Не наважилася ні Лорак, ні Реус: кохана Налчаджиоглу приголомшила зізнанням – тепер із Муратом назавжди

Нова дівчина турецького бізнесмена Мурата Налчаджиоглу зробила своєму коханому сюрприз. Його колишні дружини- Ані Лорак та Лілія Реус до такого не додумалися.

Улюбленець мільйонів жінок Віталій Салій щасливо одружений: як виглядає дружина і син українського актора

Український актор Віталій Салій не звик розповсюджуватись на тему особистого життя в мережі. Проте кілька деталей про сім'ю знаменитості все-таки відомо. Як виглядає дружина та єдиний син артиста?

Ведуча ТСН Наталія Островська розповіла, чому у чоловіків раптом зник до неї інтерес: все змінила одна подія

Знаменита українська телеведуча Наталія Островська розповіла, як сильно змінилася її аудиторія. За її словами, здебільшого зник інтерес у чоловіків.