|
12.04.2024 09:05

“Мала задрипанка з кривими зубами”: Ольга Фреймут розповіла, якою була у дитинстві та ким мріяла стати

Відома українська телеведуча, зірка Нового каналу та 1+1 Ольга Фреймут має репутацію справжньої леді. Й хоча жінка має складний характер, своїми манерами їй вдалося завоювати прихильність публіки. В одному з інтерв’ю, жінка розповіла про своє минуле. Пропонуємо дізнатися, яким було дитинство Олі.

Телеведуча Ольга Фреймут показала себе у дитинстві

За словами телеведучої, мама завжди вимагала від неї старань та першості і усіх починаннях. Тому, коли жінку спіткали невдачі, вона досить болюче переживала. На додаток, таке відношення до життя разом з жінкою й донині.

“Я запрограмована бути завжди першою. Якщо брати участь у конкурсах, то завжди перемагати, або взагалі не брати участі у них. Якщо жити – то сповна”, – розповідає зірка.

Телеведуча Ольга Фреймут показала себе у дитинстві

В шкільні роки, Оля була справжнім лідером. Жінка пригадує, як в дитинстві вирішила стати монахинею. Тоді весь клас вимушений був на перервах молитися разом з дівчиною. До речі, причиною такої мрії дівчинки була не тільки віра у Бога, а й цікавість до містичного та потойбічного. До того ж вона вважала монахинь стильними.

Телеведуча Ольга Фреймут показала себе у дитинстві

Телеведуча зізнається, що не вважала себе привабливою у дитинстві. Більш того, на думку жінки, вона виглядала жахливо. Лише сумлінна праця на собою та досвід допомогли її перевтілитися.

“Тоді ви б побачили малу задрипанку з кривими зубами, одягнену у бабусину плахту. Якась дивна була, навіть дуже не красива, проте з неадекватними амбіціями”, – пригадує жінка.

Телеведуча Ольга Фреймут показала себе у дитинстві

Проте, потри непривабливу зовнішність, дівчина зустріла перше кохання саме у школі. Але тривало воно не довго. Обранець школярки вчинив негідно та зрадив її з іншою однокласницею. За що поплатився. Бувши ведучою “Підйому”, Оля частенько згадувала його в ефірах та розповідала ганебні історії про нього.