|
08.04.2024 16:55

Відомий ведучий Андрій Джеджула показав, як із 15-річним сином проходить навчання: готує не до телебачення

Санта Дімопулос та Андрій Джеджула розлучилися дуже давно. Обидва встигли знову одружитися, і знову розлучитися. Втім, де що їх пов’язує назавжди — це спільний син Данієль. Впродовж двох років хлопчик знаходився разом з сім’єю мами за кордоном. Вони жили то у Франції, то на островах, то в інших країнах світу.

І лише нещодавно Данієль приїхав разом з матір’ю до України. За цей час хлопець добре повеселився разом з батьком. На їхніх особистих сторінках соціальній мережі Instagram регулярно з’являються нові кадри, на яких чоловіки показують, як їм добре разом.

Андрій Джеджула показав, як проходить військову підготовку з сином

Андрій Джеджула показав, як проходить військову підготовку з сином

Але нещодавно телеведучому дійсно вдалося здивувати свою публіку, адже він показав, що вони разом зі спадкоємцем проходять військову підготовку. При цьому, виглядали вони на кадрах фантастично. Відповідні знімки з’явилися у їхньому фотоблозі.

Андрій Джеджула показав, як проходить військову підготовку з сином. Скріншоти особистої сторінки зірки

Чи надовго Даніель залишається з батьком поки що невідомо, тим паче, що днями Санта заявила про те, що розлучається зі своїм чоловіком. Цю ,мо вірно, що на цей період часу хлопчик буде залишатися з рідним татом.

Нагадуємо, що свого часу розлучення Санти та Андрія було вельми скандальним. Але врешті-решт вони змогли знайти спільну мову заради їхнього сина. Незабаром Санта вийшла заміж, а Андрій також знайшов своє кохання, зійшовшись з колишньою обраницею Юлією Леус. В обидвох народилися дочки.

Втім, шлюб Андрія розвалився ще до того, як його спадкоємиця народилася на світ. Зараз матір та дитина знаходяться в Польщі та поки що не планують повертатися. За словами Юлії, від Андрія приходять мінімальні аліменти, і з дочкою він поки що не бачиться і не спілкується. Чи зустрічався колись Данієль зі своєю сестричкою також поки що залишається загадкою.