“Стабільно і спокійно”: Леус відповіла, скільки витрачає на життя в Польщі, і чи виплачує Джеджула аліменти

Знаменита українська блогерка Юлія Леус розповіла, як зараз влаштована її життя в Польщі, скільки грошей вона витрачає на утримання себе та дочки, і яку роль в цьому грає Андрій Джеджула.

4 роки тому розлучення Андрія Джеджули та його екс-дружини Юлії Леус перетворилося на справжній скандал. Сімейна сварка обернулася катастрофою, і вагітну дівчину забрали на швидкій. На той момент блогерка чекала на дитину від Андрія. Дівчинка от-от мала народитися.

На особистій сторінці в соціальній мережі Instagram Юлія чимало деталей розповіла своїм підписникам. Але Андрій не сидів мовчки та склавши руки, а вирішив відповісти: мовляв, дружина на говорює на нього через ревнощі.

Колишня дружина Андрія Джеджули відповіла, скільки витрачає в Польщі

Андрій Джеджула та Юлія Леус
Колишня дружина Андрія Джеджули відповіла, скільки витрачає в Польщі

Дивовижним чином до скандалу приєднали навіть Настю Каменських. Мовляв, Юлія не могла стриматися, коли побачила спільне фото Андрія зі співачкою, а тому влаштовувала скандали. Леус запевняла, що нічого такого не було, і взагалі Андрій поливав артистку брудом. Каменських на це навіть не стала реагувати, і недарма.

Пара все ж таки розійшлася, і Юлія народила свою дитину вже самостійно. Примітно, що це було не перше розставання бізнесмена та блогерки. В них був досвід стосунків одне з одним. Потім блогерка вийшла заміж за іншого та народила від нього дитину. І лише згодом Андрій повернувся в її життя, але ненадовго.

Нещодавно дівчина дала ексклюзивний коментар на рахунок того, як тепер їй живеться разом з дочкою в Польщі, і чи виплачує їй бізнесмен аліменти на дитину.

Колишня дружина Андрія Джеджули відповіла, скільки витрачає в Польщі

“По-різному виходить. Житло та садок стабільно 3000 доларів. Мені тут стабільно та спокійно. Вже давно так спокійно не мешкала”, — написала Юлія. Блогерка зізналася, що Андрій Джеджула виплачує аліменти, а також продовжує позиватися до неї.

Нагадуємо, що днями стало відомо про розлучення колишньої дружини бізнесмена Санти Дімопулос. Вона розійшлася зі своїм чоловіком після восьми років спільного життя. Про це стало відомо якраз після поїздки дівчину до Києва, де вона проводила разом з сином час заради того, щоб він міг побачитися з рідним батьком.

Схожі статті

Маша Єфросиніна показала, як проводить час в Іспанії з 20-річною дочкою Наною: “У нас все стабільно…”

Поки всі обговорюють "розлучення Єфросиніної та Хромаєва", телезірка вирушила до Іспанії, щоб повністю перезавантажитись у компанії 20-річної доньки Нани.

Зірка “Кварталу 95” Олена Кравець розповіла про першу леді у звичайному житті: “Вона дуже смачно готує”

Відома акторка Олена Кравець ексклюзивно поділилась, яка у звичайному житті перша леді України Олена Зеленська. Як виявилось, зіркові жінки товаришують вже понад 29 років.

Всі сестри при багатствах, а рідний брат залишився ні з чим: скандал у родині Софії Ротару вийшов назовні

Легендарна українська співачка Софія Михайлівна Ротару має трьох прекрасних сестер, які в житті влаштувалися. Однак, у співачки є ще 2 брати, і доля одного з них стривожила пресу.

Аліна Гросу розповіла, як дізналась про зраду коханого чоловіка: “Кожна відпустка його, кожне відрядження”

Знаменита українська співачка Аліна Гросу вперше розповіла про те, як дізналася про зраду свого нареченого. Як це відбувалося, і як артистка вийшла із ситуації?

59-річний Олег Скрипка виправдав невірність в шлюбі, хоча сам – одружений: “Якщо не кохає, то ходить наліво”

Співак Олег Скрипка вважає, що кожна людина самостійно відповідає за свій вибір. Особистість може робити так, як її підказує серце, навіть якщо це не подобається іншим.

У Злати Огнєвіч є маленька дочка, і вона її навіть не ховає: дуже любить дитину і балує – хто батько?

Знаменита українська співачка Злата Огнєвіч все активніше говорить про створення сімʼї. Однак артистка досі не вийшла заміж, і судить по це гіпотетично.