|
14.04.2024 11:52

Має очі матері: 33-річна дочка Ольги Сумської від Євгена Паперного вийшла у світ – головна красуня сімʼї

Тоня Папена прийняла рішення переїхати до Москви 9 років тому. Раніше вона неодноразово наголошувала, що таке бажання в неї виникло не через політичні погляди. Мовляв лише через мрію виступати у певному театрі. Втім, свою мрію вона не могла здійснити через відсутність в неї російського громадянства, яке вона також намагалася отримати не одноразово.

Врешті-решт Ольга Сумська зізналася публіці, що імовірніше за все цю мету Тоня не досягне. Зараз сімейство дуже боляче відгукуються усе сказане раніше, і Ольга В’ячеславівна навіть заявила, що було великою помилкою ділитися таким журналістами

33-річна дочка Ольги Сумської від Євгена Паперного вийшла у світ – найголовніша красуня сімʼї

 33-річна дочка Ольги Сумської від Євгена Паперного вийшла у світ – найголовніша красуня сімʼї

А все тому, що скандал навколо акторки роздувся до неймовірних масштабів. Тоня після 24 лютого не стала говорити про свою позицію і продовжує жити разом з чоловіком та дітьми у Підмосков’ї. Українці за це її неодноразово критикували, і врешті-решт зірка заблокувала доступ користувачам з України на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram.

Дочка Ольги Сумської Антоніна Паперна вийшла в світ

Втім, акторка продовжує активно зніматися, попри щоденну критику від співвітчизників, а також спокійно собі виходить на червоні доріжки в Москві. Здебільшого її супроводжує чоловік.

І хоча спочатку поговорювали, що то нібито це робить заради благовірного, який має бути присутнім на подібних заходах, після її зйомках у серіалу стало зрозуміло, що Тоня просто ігнорує події на батьківщині.

Ольга В’ячеславівна тим часом говорить про те, що не має права виправдовувати свою дочку, і просто намагається зайвий раз не нагадувати публіці про те, що робить її спадкоємиця.

Тим не менш, на даний момент Антоніна є копією своєї матері, має неймовірні очі та прекрасну зовнішність, яка допомагає їй просуватися шоу-бізнесом. Дарма, що вона вже давно зробила свій вибір.