|
18.04.2024 16:03

“Втілення сучасної жінки”: Катерина Осадча вперше показала свою маму-модель та розповіла, як її виховували

Відома українська ведуча Катера Осадча почала модельну кар’єру у віці 13 років. Вона з дитинства була дуже комунікабельною та амбітною. За це треба подякувати її батьками, які виростили прекрасну доньку. У інтерв’ю для “1+1” жінка розповіла про правила виховання в її родині.

Катерина Осадча показала свою маму-красуню

За професією мама Каті – бібліотекар, а тато – інженер. Проте, після народження другої дитини, Олена Олександрівна покинула роботу, щоб максимально багато часу проводити з рідними. Катя зізнається, що виховання було досить строгим. У кожного з дітей були певні обов’язки по дому, які вони беззаперечно мали виконувати. Також, оскільки ведуча старша дитина в родині, їй доводилося частенько приглядати за молодшим братом.

“Так, як я була старшою сестрою (Володя молодший за мене на 3 роки), то вже з ранніх років почувалася дуже відповідальною: стежила за ним, залишалася вдома за старшу, коли дорослі були на роботі”, – згадує Осадча.

Катерина Осадча показала свою маму-красуню

Осадча запевняє, що має теплі стосунки з батьками, проте не ділитися секретами в їх родині було не прийнято. Вона вирішувала всі свою підліткові проблеми самостійно, що й дозволило їй так рано зануритися у кар’єру.

“Мені батьки завжди довіряли і з дитинства привчали, щоб вихід з усіх своїх негараздів я знаходила сама”, – розповідає телеведуча.

Катерина Осадча показала свою маму-красуню

Зараз, Осадча часто виставляє фото з батьками в соціальних мережах. Вона називає маму втіленням сучасної жінки та пишається, що вона не боїться складнощів та нових технологій. Катя не перестає дякувати за гідне виховання, приклад та батьківську підтримку.