“Ніколи не приховую свій вік”: ексдружина Кличка Наталія Єгорова відреагувала на хейт через модельну кар’єру

Колишня дружина Віталія Кличка повернулася до модельної кар'єри. Проте, не всім користувачам мережі такий вибір 50-річної жінки прийшов до вподоби.

Після розлучення з мером Києва, Наталія Єгорова повернулася до модельної кар’єри. Потри те, що нещодавно жінці виповнилась 50 років, вона сповнена енергії та має прекрасний вигляд. Не пропустили це модельні агенції Європи. MGM Models запропонував їй контракт, який вона не задумуючись підписала.

На думку Наталі, неважливо скільки вам років, завжди потрібно рухатися в перед, розвиватися та пробувати щось нове. Тому, жінка з захопленням приймає участь у фотосесіях та зйомках. Частину світлин, Єгорова публікує у своєму Instagram.

Свою роботу жінка сприймає, як прояв самовираження. Наталя впевнена, що на вікових моделей є попит, адже вони “справжні” та можуть передати життєвий досвід.

“Я люблю свій вік. Очі дорослої жінки можуть розповідати історії, в них можна прочитати мудрість і життєвий досвід”, – написала модель.

https://www.instagram.com/p/C3YWVEBNcHJ/

Попри шалену підтримку аудиторії, знайшлися й ті, хто не вдоволений роботою Наталі. Під  дописом, де жінка виклала відео з фотосесії, одна з підписниць зробила зауваження, щодо формату зйомки. Жінці не сподобалися моменти, коли Єгорова приспускала штани. Модель не пропустила цей коментар та вирішила відповісти. Вона відповіла, що не вважає за потрібним соромитися власного тіла. Жінка пишається своєю красою та зізнається, що почуватися та виглядати добре у 50 – це мистецтво. А підписниці порадила звернути увагу на власні комплекси.

“Мила, ми всі роздягаємося, кожного дня. Ми приходимо в цей світ голими. Якщо вас бентежить або дратує жіночність і краса жіночого тіла, то, можливо, варто подумати про свої комплекси та приховані травми за ними…”, – відповіла Наталя.

https://www.instagram.com/p/C5mMBS_NaAc/

Схожі статті

А як же Мішель?”: розлучений Позитив вперше показав кохану після 2 років разом, якою виявилась не співачка

Днями співака Позитива застукали на публіці з ймовірною обраницею. Після довгої інтриги, що тривала протягом 2 років, артист врешті показав аудиторії свою загадкову кохану.

Старість у радість: Ольга Сумська, Софія Ротару і Пугачова з віком стають ще красивішими – фото тоді і зараз

Ці співачки та актриси з віком стають лише красивішими, при цьому не зловживають пластичними операціями. Як їм це вдається? Читай далі у матеріалі.

Дружина багатодітного Григорія Решетніка розповіла непривабливу правду про материнство: “З’їли мої нерви”

Дружина знаменитого українського телеведучого Григорія Решетніка Христина вперше дозволила собі трохи поскаржитися на своїх дітей. Усі деталі в нашій статті.

Оля Полякова зняла свою маску та вперше заговорила про розбите серце і почуття: “Світ перестає важити”

Знаменита українська співачка Оля Полякова заговорила про серйозні почуття та ошелешила мережу своїм репертуаром. Усі подробиці в нашій статті.

Така вже є у Білик та Олени Мозгової: футболки з яким принтом носять українські зірки – тренд від Соломії

Молодша дочка продюсера Олени Мозгової від українського співака Девіда Аксельрода – Соломія, росте дуже талановитою дівчинкою. Зараз футболки із її малюнком дуже популярні.

Стала ніжною та жіночною: як змінилася колишня дружина Мурата Налчаджиоглу після розлучення з турком

Після розлучення з турецьким бізнесменом Муратом Налчаджиоглу, який до цього був одружений зі співачкою Ані Лорак, візажистка Лілія Реус помітно змінилася. Це помітили усі.