|
23.04.2024 16:09

Олена-Христина Лебідь потрапила у конфуз прямо на сцені та вразила реакцією на свій промах: “Оце так ляп”

Популярна українська телеведуча Олена-Христина Лебідь завжди дивувала протиріччями у своїй фігурі, адже попри те, що вона доволі тендітна та елегантна, їй завжди вистачало сміливості мати справу з найнеприємнішими особистостями.

Адже журналістка розпочала свій великий шлях на телебаченні саме з формату спілкування з різними шахраями, злочинцями, тощо. І хоча публіка підозрювала, що усе це може бути постановкою, Христина завжди говорила про те, що її експерименти цілком реальні.

Олена-Христина Лебідь впала на сцені та прокоментувала конфуз

Олена-Христина Лебідь впала на сцені та прокоментувала конфуз

І хоча в таких моментах вона зазвичай стійка, добре себе контролює та тримає баланс, коли зірка може розслабитися, трапляються вельми неприємні конфузи суто за її провини.

Прикрий інцидент з ведучою трапився під час знімань гумористичного шоу, де вона брала участь. Знаменитість грала в одному з номерів. Однак, коли Лебідь сідала, то не змогла втримати рівновагу. Ведуча просто на сцені разом зі стільцем впала на підлогу.

“Ляп на сцені”, – коротко підписала відео Олена-Христина.

Примітно, що на даний момент Олена-Христина продовжує вести свою особисту сторінку в соціальній мережі Instagram російською мовою та здебільшого спілкується нею. Свого часу і формат її шоу також вівся російською.

Попри те, що Христина давно активно не проявляється на телебаченні, вона все одно продовжує бути гостею різних розважальних шоу, адже глядачі за нею сумують, і завжди раді її бачити в кадрі.

На рахунок наслідків пережитого конфузу Христина нічого на розповіла. Судячи з усього, вона не отримала ніякої травми і почувається добре, адже може посміятися над пережитим.