|
24.04.2024 17:37

Без Захура і життя не цукор: від чого відмовилася Камалія – кава в постіль, прислуга і статус “госпожі”

Розкішне та елітне життя колись було частиною піару Камалії, яка охоче просувалася шоу-бізнесом. На випади зі сторони публіки на рахунок того, що нібито вона побудувала собі кар’єру за гроші чоловіка артистка завжди нагадувала, що стала популярною набагато раніше, ніж пов’язала своє життя з мільярдером.

Але були речі, які їй дійсно дісталося саме завдяки шлюбу з багатієм. Це і життя у величезному палаці, і доступ до закритих спілок, в яких здебільшого взаємодіяли політики та бізнесмени, тощо. І Камалія користувалася усіма цими привілеями.

Камалія розповіла про свою прислугу і як раніше жила

Камалія розповіла про свою прислугу і як раніше жила

Рік тому стало відомо, що пара після 20 років спільного життя прийняла рішення розлучитися. Офіційна причина такого кроку названа так і не була. Хоча нещодавно Богдан Беспалов заявив, що нібито співачка пішла від чоловіка заради іншого. Але підтвердження даної інформації насправді немає.

Тим часом артистка активно бере участь у різноманітних заходах, концертах, корпоративах, не забуває про благодійність та інформаційну боротьбу.

Тим часом в мережі нещодавно спливло відео, на якому показано, як ще 15 років тому каналі я зустрічала свій ранок. У кадрі артистка тільки-но просинаюся, а біля неї вже опиняється прислуга, яка пропонує їй каву в постіль, а також називає її “госпожою”.

Камалія розповіла про свою прислугу і як раніше жила
Камалія розповіла про свою прислугу і як раніше жила

Судячи з усього, ці дні залишилися далеко позаду, адже на даний момент співачка взагалі не транслює свого елітного образу життя, яким до 2022-го так любила хизуватися. Що вже казати про свята, які вона організовувала у маєтку!. Чи буде у співачки ще шанс пожити на широку ногу залишається питанням відкритим, адже нічого про розділ майна не бізнесмен, ні артистка не говорили на публіку.