|
26.04.2024 19:26

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Але так склалося, що так само в обидвох вельми стабільне особисте життя: Інна Білоконь багато років заміжня, а Андрій Данилко завжди самотній. У зв’язку з цим навіть виникали чутки про його орієнтацію, але врешті-решт зірка зізнався, що неодноразово намагався створити сім’ю. Мовляв, усі ці спроби були невдалими, і він просто відмовився від даної ідеї.

Інна Білоконь побудувала своє щастя в Полтаві разом з чоловіком Олегом. Вони займаються розведенням собак, виховали двох прекрасних дітей і нещодавно стали бабусею та дідусем.

Мама Сердючки Інна Білоконь показала, як виглядає її чоловік

Мама Сердючки Інна Білоконь показала, як виглядає її чоловік

І це попри те, що в мережі завжди ходили чутки про роман між Данилком і його партнеркою. Апогеєм цих пліток стала спільна фотографія, на якій обидва цілуються, сидячи на тротуарі. Дане фото було зроблено у Флориді, автором є ніхто інший як Ель Кравчук.

Незабаром співак пояснив, навіщо публікував цей кадр. За його словами, Андрія постійно обговорювали в пресі як людину, яка не зацікавлена у представниця жіночої статі, а тому він вирішив виправити цю проблему. Чи знали про це герої знімку достеменно невідомо, але вони жодного разу його не коментували.

Але навіть до появи цієї вельми цікавої історії поговорювали, що нібито Андрій Данилко дійсно може бути закоханим у Інну. Вони неабияк взаємодіють на сцені, і ще краще виглядають, коли працюють не з публікою, а спілкуються по-справжньому.

Шанувальники знаходили в цій комунікації багато ніжності, щирості та почуттів. Але за офіційною версією, між ними немає нічого, окрім міцної дружби. Доречі, вони дійсно дуже старі друзі, так як познайомилися ще під час навчання в коледжі.

Данилко якось розповідав, що насправді вони мали певну антипатію на початку, і взагалі не думали, що зможуть поладнати. Але пізніше це стало очевидно.