|
29.04.2024 15:19

Дуже ефектно виглядають разом: Лілія Ребрик вперше після пологів вийшла у світ – але не з чоловіком

15 березня 2024 року в родині телеведучої та актриси Лілії Ребрик та хореографа Андрія Дикого народилася третя дочка. Наразі зіркова родина офіційно стала багатодітною. Засиджуватися довго у декреті знаменитість не стала і вже за кілька тижнів вийшла на роботу. Про це Лілія відразу повідомила в Instagram, оприлюднивши кілька фото та відео з гримерки та студії телеканалу “Дім”. Поки що це не повний робочий день, а кілька годин між годуваннями.

Лілія Ребрик вийшла в ефір через місяць після пологів

А днями ведуча вперше після третіх пологів вийшла у Світло. Так, напередодні Лілія Ребрик з’явилася на щорічному Віденському балі, де проводився аукціон для підтримки благодійної організації, яка збирає кошти на відпочинок дітей ветеранів та загиблих захисників та захисниць України, а також дизельні генератори для вагонів для поранених бійців. Знаменитість з’явилася там не як гість, а як ведуча. Компанію їй склав колега та давній друг – ведучий Анатолій Анатоліч. Варто відзначити, що це їх перший публічний захід після початку війни.

Обидва постали в елегантному вбранні – Ребрик у розкішній вечірній сукні з відкритими плечима кольору ультрамарин. Доповнили образ красиве укладання з голлівудськими локонами і бездоганний макіяж. Її партнер з аукціону Анатолій Анатолич був у чорному смокінгу, білосніжній сорочці та у метелику.

Лілія Ребрик вперше після пологів вийшла у світ у супроводі близького друга

Поки що чоловік артистки – Андрій Дикий сидів удома з дітьми, ведуча разом зі своїм колегою зібрали чимало коштів для благодійної організації «SOS Дитячі Містечка Україна». Точної суми зірка не уточнила. Щойно фотографії з’явилися в Мережі, їх відразу почали коментувати. Багато хто відзначив, що після третіх пологів 42-річна Лілія Ребрик неймовірно погарнішала. Багато компліментів було на адресу її красивого та дуже елегантного вбрання.

“Ви така гарна! Приємно очам!”, “Яка ж ви красуня! Зразок української жінки”,- писали у коментарях.

А що ви скажете з цього приводу?