|
01.05.2024 19:00

“Критична ситуація”: дружина 58-річного Віктора Павліка приголомшила новиною про стан здоров’я чоловіка

Четверта дружина українського співака Віктора Павліка – блогерка та бізнес леді Катерина Репяхова щодня виходить на зв’язок зі своїми підписниками та докладно розповідає про все, що відбувається з нею, її знаменитим чоловіком та маленьким сином Михасиком. За день Катя може записати більше 10-ти “сториз”, тому коли дівчина пропадає з соцмереж, то читачі її блогу починають злегка хвилюватися – чи все гаразд у зірковій родині?

Дружина 58-річного Віктора Павліка приголомшила новиною про стан здоров’я чоловіка

Так, напередодні Репяхова знову зникла на кілька днів, а потім раптово оголосила новини. Одна стосується її племінниці із Ізраїлю, яка завтра йде служити до армії.

Дружина Віктора Павліка приголомшила новиною

Друга новина, за словами Катерини, дуже важлива для її сім’ї та стосується безпосередньо здоров’я її зіркового чоловіка. Справа в тому, що Віктор Франкович, у якого в дитинстві діагностували порок серця, нарешті погодився на операцію. Незважаючи на вмовляння дружини співак відмовлявся її робити і лише завдяки вмовлянням лікарів погодився. За словами Катерини, лікарі самі зв’язалися із артистом.

Дружина 58-річного Віктора Павліка приголомшила новиною про стан здоров’я чоловіка

Ця новина дуже надихнула Катерину Репяхову, адже у Павлика “критична ситуація і будь-якої миті він може померти”. Судячи з візитівки, яку оприлюднила Катя, операцію  збираються проводити у знаменитому Інституті серця в Києві, а дзвонив артисту сам професор Борис Тодуров.

А поки що дружина популярного артиста насолоджується відпочинком у Буковелі, куди вирушила з маленьким сіном напередодні.

Дружина 58-річного Віктора Павліка приголомшила новиною про стан здоров’я чоловіка

Нагадаємо, що, крім здоров’я чоловіка, Репяхова регулярно проходить обстеження сама. Так, напередодні дівчині було проведено операцію. Цього разу це була не пластика, а торкалася її жіночого здоров’я, про що Катерина відразу розповіла в мікроблозі.