|
03.05.2024 15:59

38-річна Ольга Цибульська поскаржилася на серйозні проблеми зі здоров’ям після ДТП: “Ледве тримаюся”

Так, минулого року зірка вже розповідала своїм шанувальникам про те, як бореться із зайвою вагою. Ольга Цибульська ніколи не мала проблем такого характеру, швидко приходила до форми і навіть після пологів у короткий проміжок часу вийшла на сцену з ідеальною фігурою.

Але 2 роки тому все кардинально змінилося і зірка зізналася, що швидко набрала 10 зайвих кілограмів, від яких не змогла позбавитися.

Артистка вперше визнала, що взагалі не розуміє, як їй раніше вдавалося триматися подалі від їжі та контролювати свій апетит. Але ситуація змінилася, і зараз артистка веде свою боротьбу.

Ольга Цибульська повідомила про проблеми зі здоров’ям

Ольга Цибульська повідомила про проблеми зі здоров’ям

Зокрема Ольга навіть похизувалася певними результатами. Але не так давно в неї стався рецидив. Зірка оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram декілька публікацій, в яких зізналася, що виявляється після ДТП в столиці, яке вона потрапила, в неї загострився розлад харчової поведінки.

Артистка знову думає лише про їжу, і щосили намагаються себе контролювати, щоб не набирати зайві кіло.


Ольга Цибульська повідомила про проблеми зі здоров’ям. Скріншоти особистої сторінки зірки

“До мене знову повернулося РХП. Я знову заїдаю всі свої емоції. Дивлюся фото і відео, де я була в класній формі і не можу згадати, як мені вдалося тоді взяти себе в руки. А зараз я собі не подобаюся і часто фотошоплю фото та відео. ДТП і спровокувало зрив. І я їла без зупинки, до нудоти і не могла зупинитися”, – поділилася артистка.

Нагадуємо, що 2 роки тому Ольга Цибульська зазнала серйозних випробувань, адже не могла зв’язатися з батьками впродовж декількох тижнів, поки вони знаходилися в Ірпені. А згодом родина втратила квартиру.

Співачка переживала дані події вкрай важко, виходила на зв’язок зі сльозами на очах і не приховувала власного стану. Прийти до тями їй вдалося не швидко, але все ж таки через півроку Цибульська змогла відновити свої сили.