|
15.05.2024 08:19

Курортний роман переріс у міцну родину: Lama відверто розповіла про стосунки з молодшим на 18 років коханим

Відома українська виконавиця Lama розповіла про стосунки зі значно молодшим чоловіком. Її обранцем став Роман, про його захоплення та діяльність нічого не відомо, співачка вирішила не розкривати усіх таємниць. Проте, вона відверто зізналася, як починалися їх стосунки та пояснила, як впливає на стосунки чималенька різниця у віці. Про це вона поговорила з редакцією порталу Viva.

За словами жінки, їх роман почався на півдні країни у 2016 році. Тоді співачка вирушила до Херсонської області, щоб відпочити від міської метушні та побути на одинці з собою. Але доля вирішила інакше.

“Я пила каву на березі моря, а кава не зовсім звичайна, мені привезла її подруга з Канади, вона була з ваніллю та горіхом. Він сидів поруч і, можна сказати, прийшов на цей аромат, а вже на фоні кави у нас завʼязалася розмова”, – пригадала Наталія.

Lama розповіла про стосунки коханим чоловіком

Пара спілкувалася годинами. Це вдавалося напрочуд легко, адже у закоханих склалося враження, що вони знайомі довгі роки. зрозумівши, що вона знайшла споріднену душу, Lama більше не відпустила Романа. Наразі пара разом вже 8 років, й хоча офіційно вони не розписані, жінко впевнена, що коханий буде з нею все життя.

Артистка зізналася, що побачила у Романові дорослу не по роках та зрілу людину. Він здатний попіклуватися про родину та неї. Пара має багато спільних інтересів та сімейних традиції. Вони залюбки проводять час удвох у передмісті Києва та у захвати від своїх домашніх улюбленців. Пара піклується про собак, немов про дітей та вкладає в них всю свою енергію.

“Кохання сьогодні – це найвища духовна насолода”, – підсумувала жінка.

Lama розповіла про стосунки коханим чоловіком