“Один з найскладніших періодів мого життя”: Надя Дорофєєва вразила зізнанням про стосунки, і не з Кацуріним

Багато українських знаменитостей записують спільні треки на радість шанувальниками. Дорофєєва не стала виключанням. Проте, чи все було бездоганно між нею та її колегою Артемом Пивоваровим?

Популярний український артист Артем Пивоваров має безліч колаборацій з іншими артистами. Чоловік не цурається нового та з задоволенням запрошує артистів до співпраці. Більш того, на його рахунку колаборації з блогерами та ведучими. Проте, чи легко з ним співпрацювати? Майстри сцени поділилися деталями спільної праці.

Надя Дорофєєва

На рахунку Наді та Артема одна спільна композиція. Пісня записана на слова визначного українського поета Тараса Шевченка та входить до альбому “Твої вірші, мої ноти”. “Думи” стали уособленням суму за батьківщиною. Для співачки, після стала першим релізом після початку війни. Тому, вона зізналася, що запис дався їй не легко.

“”Думи” – моя перша пісня від початку повномасштабного вторгнення. І це був, напевно, один з найскладніших періодів мого життя. Тому “Думи для мене дуже сумна пісня”, – прокоментувала колаборацію Надя.

Надія Дорофєєва розповіла про співпрацю з Пивоваровим
Надія Дорофєєва розповіла про співпрацю з Пивоваровим

Олег Скрипка

Олега та Артема поєднує не тільки любов до поезії, а й спільний трек “Романс”. Артисти визнають, що колаборація вийшла дуже плідною, а результат щиро зацікавив аудиторію. Вони безперечно пишаються там, що змогли привернути увагу слухача до української поезії.

“Артем сказав “може зробимо щось поетичне?”. А я за будь-який двіж коли ми пропагуємо українську культуру. Я був шокований від того, що Артем любить українську поезію. Я не думав, що це може так зацікавити українську аудиторію, адже тут потрібно зробити правильний підхід, а Артему, це якраз вдається”, – розповів Олег.

Клавдія Петрівна

Найзагадковіша співачка українського шоу-бізнесу також долучилася до творчості Пивоварова. Й хоча жінка досі приховує своє обличчя, вона не приховує захват, від досвіду, який здобула під час співпраці з Артемом.

“Хочу подякувати Артему за пропозицію записати пісню разом, за відчайдушну роботу на студії та за можливість показати цю пісню глядачам у Палаці Спорту. Завдяки йому я пройнялася надзвичайною атмосферою великих концертів, неймовірних масштабів. Це був максимально крутий досвід, який наповнив мене шаленою енергією і потужно надихнув”, – розповіла артитска.

Клавдія Петрівна розповіла про співпрацю з Пивоваровим
Клавдія Петрівна розповіла про співпрацю з Пивоваровим

Оля Полякова

Суперблондинка не на мить не задумувалася над пропозицією молодого виконавця. Дует заспівав словами Лесі Українки, а пісня нагадала українцям про здатність мріяти.

“Артем написав “Давай зробимо колаборацію” і я одразу сказала “так”, навіть не думаючи. У пісні мені сподобалося все! І я відчула, що вона має стати народною”, – розповіла Оля.

Оля Полякова розповіла про співпрацю з Пивоваровим
Оля Полякова розповіла про співпрацю з Пивоваровим

Маша Єфросиніна

Відома телеведуча та блогерка також долучилася до запису альбому. Й хоча її вокальні дані не дозволили її заспівати, Артем підтримав зірку та доручив їй не менш важливу партію – Маша декламувала вірш.

“Приїхала до Артема на студію. Він одягає на мене навушники. І я розумію, що не можу співати взагалі. Артем вчив мене  блати якісь ноти, але я все одно нічого не могла заспівати. Саме тому в цій пісні я декламую вірші. І я дякую Артему за таку можливість”, – пригадала Марія.

Схожі статті

“Жінка, яка не народила — не реалізована до кінця”: Альона Вінницька розповіла про своє бачення материнства

Материнство є бажаним для багатьох жінок. Але сьогодні через побудову кар'єри все частіше поповнення в сім'ї відкладається на потім. Чи стало це причиною відсутності дитина в Альони Вінницької?

Він запалював зірки: як Михайло Поплавський допоміг подрузі Каменських та Юлії Саніній у шоубізнесі?

Михайло Поплавський. Це ім'я дуже багатогранне. Причому для багатьох саме у негативному плані. Але без одіозного ректора ми могли б не дізнатися про Юлію Саніну та Аліну Гросу.

Він приводив коханок додому: Ольга Мартиновська вразила правдою про свої стосунки до “МастерШеф” і шлюбу

Суддя проєкту "МастерШеф" Ольга Мартиновська поділилася своїм досвідом романтичних стосунків із чоловіком — ловеласом. Коханка, яку чоловік приводив додому, робила селфі навіть на кухні!

“Робили підтяжку грудей”: 39-річна Тіна Кароль розповіла про пластичні операції, на які вона наважилася

Красивий голос Тіни Кароль гармонійно поєднується з її не менш прекрасною зовнішністю. Але що дозволяє співачці зберігати молодість: правильний догляд та хороша генетика чи пластика?