Рубрики: Новини
16.05.2024 10:02

Зараз живе, як у казці, але так було не завжди: 44-річна Катерина Бужинська розповіла про свій перший шлюб

Відома українська виконавиця Катерина Бужинська вже 10 років у шлюбі та живе наче у казці. Проте, жіноче щастя вдалося знайти тільки з третьої спроби.
Поділитися

Українська артистка Катерина Бужинська змогла знайти своє справжнє щастя тільки у віці 35 років. Її обранцем став болгарський бізнесмен Дімітар Стойчев. Він подарував жінці справжнє кохання, яке пара клопітливо зберігає протягом 10 років.

Катерина Бужинська розповіла про свого першого чоловіка

Але у житті співачки був і печальний досвід. Зі своїм першим чоловіком Юрієм Квеленковим Катерина познайомилася у віці 14 років. Старший на 20 років чоловік займався продюсуванням Каті. З часом їх відносини почали розвиватися в романтичному руслі.

Катерина Бужинська розповіла про свого першого чоловіка

У 18 Катя дізналася про вагітність, проте під натиском чоловіка пішла на аборт. Він переконав жінку, що дитина не на часі й потрібно всі сили направити у роботу. Крім того, у їх родині був справжній патріархат, Бужинська виконувала всі примхи Юрія, а у відповідь отримувала приниження, домашнє насилля та чисельні зради. Терпівши чоловіка-аб’юзера 8 років, жінка вирішила припинити ці відносини та подала на розлучення.

“Юрій навіть забороняв мені спілкуватися з іншими людьми. Тобто я не спілкувалась ні з ким – ні з мамою, ні з подружками. Я була зачинена у квартирі і цілими днями репетирувала”, – розповідала співачка на програмі “Позаочі”.

Катерина Бужинська розповіла про свого першого чоловіка

Варто зазначити, що з другим обранцем Катерину познайомив Юрій. Тоді, чоловік привіз Бужинську до лікаря, а між нею та хірургом промайнула іскра. Володимир Ростунов розлучився з дружиною заради нового кохання. Проте, щасть пара не зазнала. Відразу після народження доньки, чоловік почав відсторонюватися від співачки й відносини зійшли на нівець. Навчена печальним досвідом стосунків, Бужинська взяла себе, дитину та покинула співмешканця.

Катерина Бужинська розповіла про свого першого чоловіка