“Моя любов”: молода піарниця Танчинця з “Без обмежень” зробила неймовірну заяву після новини про роман з ним

Український музикант Сергій Тачинець та його нова обраниця Юліана Корецька розповіли про свої стосунки. Проте, чи зраділа новині мережа та як відреагували фани?

Український співак та фронтмен популярного гурту “Без обмежень” Сергій Тачинець майже 15 років підтримував репутацію зразкового сім’янина. Чоловік мав гарну родину, дружину Ганну та двох спільних дітей. Проте, щось у житті подружжя пішло не так. Минулого року вони оголосили про розлучення.

Тоді, Сергій пояснив, що експодружжя залишається в теплих стосунках, проте про причини розлучення чоловік не розповів. Шанувальники не стали чекати пояснення та самостійно відповіли на “гостре” питання. Вони запідозрили чоловіка у романі зі значно молодшою піарницею.

Сергій Тачинець з дружиною
Сергій Тачинець з дружиною

І ось нарешті, підписники отримали підтвердження своїм здогадкам. Юліана Корецька досить романтично поздоровила артиста з 42-м днем народження, чим привернула увагу шанувальників.

“Мені пощастило надихати Тебе. З днем народження, моя така щира і безмежна любов”, – написала Юліанна.

Піарниця Сергія Танчинця відреагувала на новини про її роман з ним
Піарниця Сергія Танчинця відреагувала на новини про її роман з ним

Не менш романтично відповів на допис обраниці музикант. Своєю реплікою, він остаточно підтвердив плітки, що накопичувалися навколо колег декілька місяців.

“Ти моя любов!”, – прокоментував допис артист.

Коментатори розділилися на два табори. Одні пораділи за пару, а інших таке зізнання неабияк обурило. Сім’янин розчарував шанувальників і вони не підтримали його вибір. На думку користувачів мережі, він став одним з тисяч, хто обрав вроду та молодість замість сімейного тепла та гармонії.

“Щастя вашій ексдружині та дітям! Ви, мабуть хороший музикант, но як чоловік…Класичний варіант: як став відомим змінилась жінка поруч”, “Така гарна, ніжна дружина була у вас, такі гарні та дорослі були разом…. не віриться що таких шикарних жінок кидають…”, – написали під постом.

Схожі статті

Руслан Сенічкін змістив фокус з одруженої Барбір на красуню Олю, і це можна зрозуміти: виглядає як модель

Жіноче фехтування — це справжнє мистецтво. Учасниці змагаються за першість у делікатному володінні шаблею. Але Ольга Харлан пішла далі та "взяла першість" у серці Руслана Сенічкіна.

Причиною став газон і басейн: 24-річна дружина Остапчука вразила правдою про розлучення через 4 місяці шлюбу

Тільки одружилися, а вже розмови про розлучення? Саме така ситуація спіткала пару Катерини Полтавської та Володимира Остапчука. Невже різниця у віці все ж виявилася занадто великою?