|
13.05.2024 08:50

Народила сина, живе за кордоном і не відпустила колишнього чоловіка: що відомо про єдину дружину Дана Балана

Дан Балан вже багато років залишається мрією багатьох жінок. Він поєднав собі багато позитивних якостей, які привертають прихильниць: приємна зовнішність, харизма, мужність, талант, багатство, тощо. Так само публіка тішиться, коли дізнається, що у житті артиста, можливо, є кохана жінка.

Через те, що Дан веде закритий образ життя публіка просто хоче знати, що зірка не самотній. Але навіть якщо в його житті немає коханої жінки, в нього є міцна родина з люблячою матір’ю, улюбленою сестрою, обожнюваними племінниками.

Дан Балан розповів про свою колишню дружину

Дан Балан розповів про свою колишню дружину

Сам зірка неодноразово запевняв, що в його житті ніколи не було шлюбу, і сам він не квапиться брати когось заміж, хоча нібито вірить у сімейне щастя і також мрія колись одружитися. За словами Дана, в нього доволі високі вимоги до майбутньої обраниці.

Вона має бути не звичайною жінкою, яка буде його мотивувати та дивувати, ставати причиною рухатися далі. А так як він сам по собі доволі незалежна та амбіційна людина, таку знайти буде дуже важко.

Але преса вважаю, що в житті зірки вже була така красуня. Неодноразово молдавські журналісти надавали інформацію про те, що нібито у нульових у зірки була дружина: Балан побрався з румунською моделлю, яка невдовзі народила йому сина. Хлопчика нібито звуть Аланом.

Союз протривав 5 років після чого був розірваний. Причиною для розставання послужили ревнощі дівчини, яка не могла впоратися з емоціями, коли її коханий знаходився на гастролях.

Вона переїхала разом зі спадкоємцем до Ізраїлю, але згодом наробила чимало шуму через свою витівку. Дан був вимушений скасувати концерт та терміново поїхати до сім’ї, так як хвилювався за життя своєї колишньої дружини.

Потім стало відомо про його стосунки з кращою подругою сестри Христиною і з нею він також зустрічався довго. Пліткували, що буде пропозиція руки і серця, але цього так і не сталося.