“Син вже не один”: Ксенія Мішина показала Платона в компанії подруги мами – сподобалася старша дівчина?

Знаменита українська акторка Ксенія Мішина показала, як провела час з сином Платоном у компанії однієї зі своїх подруг. Схоже, що з нею хлопчик добре потоваришував.

Раніше знаменитість зізнавалася, що коли народила сина Платона, то соромилася статусу матері-одиначки. Утім, згодом актриса збагнула, що в цьому можна знайти ряд плюсів. Звичайно, завагітнівши, Мішину охопив страх, оскільки ставати мамою в 22 роки вона не планувала.

Нещодавно українська акторка Ксенія Мішина поділилася досвідом стосунків з батьком Платона. Відносини пари почали погіршуватися після того, як Ксенія сповістила колишньому про свою вагітність. Вона прожила з ним ще 4 місяці, потім зібрала речі та відправилася до батьків.

Ксенія Мішина з сином Платоном
Ксенія Мішина показала Платона в компанії подруги мами

Акторка пройшла своєрідну материнську школу життя. Вона завдячує своїм батькам за допомогу у вихованні сина та намагається вибудовувати з Платоном дружні й довірливі стосунки. До слова, цього разу Ксенія оприлюднила кадри в соціальній мережі Instagram, як провела час зі своєю дитиною.

На Ксенію та Платона чекав фільм “Наполеон”, якого хлопчик давно хотів побачити. Акторка каже, вона і не думала, що на квитки буде такий ажіотаж, адже ледь придбала їх за три дні до сеансу.

Ксенія Мішина показала Платона в компанії подруги мами

Вже на наступному фото їхня компанія поповнилася. Сина Мішиної обіймала її колега, українська акторка Катя Олос, яка для Ксенії є дуже хорошою приятелькою і, схоже, що Платону вона також сподобалася. В кадрі помічаємо щиру посмішку та хороший настрій.

Ксенія Мішина показала Платона в компанії подруги мами

Нагадаємо, що цієї осені акторка Ксенія Мішина поділилася радісною новиною. Платона затвердили на роль в серіалі. Син зірки зіграв кримськотатарського хлопця-хакера, блогера TikTok. Ксенія зізнається, вона не розраховувала на те, що дитина колись піде по її стопах, тож в такі моменти вірить – від долі не втечеш.

Схожі статті

Як виглядає могила Ірини Фаріон, життя якої обірвалося раптово: усіяна квітами, вінками та свічками (ФОТО)

Вона викликала бурхливі обговорення в медійному просторі та нікого не залишала байдужим. Коли Ірини Фаріон не стало, попрощатися з нею прийшли тисячі людей зі співчуттями та квітами.

Купа зелених насаджень і дзеркальні вікна: онука Софії Ротару показала, як виглядає сімейна вілла родини

Онука Софії Ротару опублікувала світлини з розкішного маєтку над створенням якого архітектори та дизайнери працювали не покладаючи рук. Модель проводить своє життя просто на казковій віллі.