|
13.05.2024 14:34

Леся Нікітюк вперше наважилася показати своє татуювання: там ім’я найдорожчої людини у сердечку – хто це

Ведуча Леся Нікітюк завжди вражала українських телеглядачів своєю відкритістю та безпосередністю. За це її обожнюють телеглядачі. Сьогодні її сторінку в Instagram читають понад 4,2 мільйона шанувальників, які не пропускають жодної публікації зірки. Особливо розчулюють читачів блогу відео та фото, де Нікітюк розповідає про свою родину – забавних племінниць та дуже гуморних маму та тата.

Тато та мама Лесі Нікітюк

Усі знають, як тільки Леся вирушає до рідного Хмельницького, у “сториз” одразу з’являться її батько Іван та мама Катерина, яка вже стала справжньою інста-зіркою завдяки публікаціям своєї знаменитої дочки.

Зазначимо, що Леся Нікітюк дуже близька зі своєю мамою. Мало того, зірка навіть має татуювання присвячене їй. Так, напередодні у День матері, Нікітюк уперше показала її. Тату вибито на внутрішній частині передпліччя у формі серця, всередині якого написано “Mama Kat” – саме так Леся називає свою маму.

Леся Нікітюк вперше показала, що написано на її руці

У коментарі до фото Нікітюк написала, що мама – це найбільше щастя і зізналася їй у коханні.

Зазначимо, що офіційно Леся Нікітюк ніколи не знайомила глядачів зі своєю родиною, тому мало хто знає, що телеведуча має ще старшого брата. Саме його двох дочок можна побачити у мікроблозі зірки. У Мережі є лише єдина фотографія, де брат Нікітюк зі своєю чарівною дружиною та дочками.

Брат Лесі Нікітюк із сім’єю

Щодо племінниць, то востаннє дівчатка з’явилися на сторінці Лесі у квітні, коли зірка приїхала відвідати родину до Хмельницького.

Леся Нікітюк із племінницями

Зазначимо, що також нічого не відомо про особисте життя Лесі Нікітюк. Їй приписували багато романів із колегами, але з ким насправді зустрічалася зірка, не відомо.