“Як я люблю цих дітей”: Леся Нікітюк приїхала на батьківщину і вразила зізнанням. Могла бути люблячою мамою

Українська телеведуча Леся Нікітюк показалася в рідному Хмельницькому. Вдома вона відпочиває, спілкується з близькими, проводить час з племінницями, не приховуючи, як сильно їх любить.

36-річна Леся Нікітюк побудувала успішну кар’єру, має мільйонну аудиторію в соціальній мережі Instagram, а ще продовжує бути однією з найкращих ведучих Нового каналу. Втім, своє особисте життя прагне й надалі залишати в суворій таємниці. Відомо, що зірка ще не народжувала та не була в ролі офіційної дружини.

Чи був у Нікітюк наречений
Леся Нікітюк приїхала на батьківщину і вразила зізнанням

Раніше, відповідаючи на цікаві питання від своїх фоловерів в Instagram-блозі, зірка зізналася, що обожнює дітей та хоче народити своїх. Додала, її племінниці переживають, що тітка з появою власних малюків стане любити їх менше. Телеведуча заспокоїла дівчаток та переконала, що її любові вистачить на всіх.

До слова, приїхавши до рідного Хмельницького, знаменитість знову нагадала, як сильно любить своїх племінниць. Тітка весело проводила з ними час, сміялася, жартувала. Старша Поліна робила песику Рафіку масаж, а ось молодша Аня використала масажер та пройшлася ним по спині Лесі Іванівни.

Леся Нікітюк приїхала на батьківщину і вразила зізнанням

Зірка показала, як відпочивала, насолоджувалася процесом, зазначивши, що ніяких грошей не пошкодує за такий масаж. Крім того, помічаємо, що не тільки телеведуча прив’язана до своїх племінниць, а й дівчата люблять проводити дозвілля із зірковою тіткою.

Леся Нікітюк приїхала на батьківщину і вразила зізнанням

Нагадуємо, влітку 2023 року телеведуча відповіла підписникам, чи є у неї пара. За словами Лесі, зараз вона виступає за вільні стосунки, без прив’язок. Ба більше, згадала за історію від блогера Богдана Беспалова, який повідомив, що Нікітюк нібито перебувала у відносинах з впливовим режисером чи оператором. Знаменитість спростувала чутки та закликала в них не вірити.

Схожі статті

Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.