Мама Лесі Нікітюк раптово стала блогером: перший ролик із оглядом обновки для доньки – халата з “Єврошопа”

Телеведуча Леся Нікітюк поділилася кумедним відео, де її мама описує махровий халат, який придбала у магазині "Єврошоп" спеціально для доньки. Схоже, невдовзі в Україні з'явиться новий блогер.

Телеведуча Леся Нікітюк має неймовірну харизму та унікальне почуття гумору. Її ролики, де знаменитість іронізує над собою або просто дуріє з племінницями та подружками, набирають величезну кількість переглядів. Але, схоже, у Лесі Іванівни з’явився гідний конкурент.

Мама Лесі Нікітюк раптово стала блогером: перший ролик із оглядом обновки для доньки
Мама Лесі Нікітюк раптово стала блогером: перший ролик із оглядом обновки для доньки

Так, напередодні у своєму мікроблозі Нікітюк оприлюднила кумедне відео. До кадру рожевий банний халат, за кадром голос матері телеведучої, яка докладно описує дочці свою покупку. За її словами стає зрозуміло, що обновка призначається Лесі. Рожевий махровий халат придбали у магазині “Єврошоп” за 140 гривень. Мама Лесі його вже встигла випрати і розвісити на тремпель. У коментарі вона описує всі його якості – склад тканини та озвучує назву бренду.

Мама Лесі Нікітюк раптово стала блогером: перший ролик із оглядом обновки для доньки
Мама Лесі Нікітюк раптово стала блогером: перший ролик із оглядом обновки для доньки

“Не можу не підтримати маму Кет, яка нещодавно стала блогером”, – підписала ролик Леся – “Пишіть, чи підписалися б ви на Маму Кет?”, – цікавиться зірка.

У Мережі одразу ж з’явилися коментарі:

“Ваша Мамулічка Кет просто вогонь. Оце так реклама, все конструктивно: ціна, якість, колір, розмір ps: не забудьте ссилочку куди підписатись скинути”, “Єврошопи – то наше фсьо!”, “Скільки б діти не заробляли, але ж мамі приємно купити щось для донечки! І не важливо де, головне це яка якість та скільки любові вкладено у той халатик! Здоров’я мамулі”,- писали у коментарі.

Леся Нікітюк з мамою
Леся Нікітюк з мамою

Насправді це виглядало дуже мило, особливо, як мама Лесі Нікітюк розповідає про свою вдалу покупку.

“Яка краса …”, – захоплюється жінка.

Зазначимо, що у мережі магазинів “Єврошоп” продаються речі з Європи за дуже прийнятними цінами. Багато українців люблять такі магазини. Там можна купити не тільки брендовий одяг, а також нові речі з биркою.

Схожі статті

“Не знаю, як повірити в це”: відома акторка Тала Калатай повідомила про смерть свого батька

На жаль, життя несправедлива штука, його покидають найдавніші нам люди. Відома українська акторка повідомила про горе у своїй родині - помер її батько.

Таємне батьківство Андрія Данилка: як звуть двох синів співака, хто їх народив і де хлопчики живуть зараз

Знаменитий український співак Андрій Данилко багато років був самотнім, згідно офіційної версії, але йому приписували безліч романів, і навіть батьківство.

“Ти неймовірна”: Володимир Дантес замилував мережу ніжними привітаннями Даші Кацуріної з днем народження

У день свого 29-річчя Даша Кацуріна показала привітання від свого коханого Вови Дантеса. Як співак вітав обраницю та як почався ранок іменинниці?

Живе з іншою жінкою, має 4-х дітей і не стає старшим: як склалася доля Захура після розлучення з Камалією

Свого часу стосунки Камалії та мільярдера Мохаммада Захура були зразковими для українських глядачів, адже здавалося не можна знайти більш гармонійної пари.

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.