|
19.05.2024 16:20

“Слава Богу все стабільно”: дружина Олександра Усика зацілувала його після перемоги над Тайсоном Ф’юрі

Вчорашній вечір приніс Україні чергову перемогу. Відомий боксер Олександр Усик виборов звання абсолютного чемпіона світу. Перемігши надважкого суперника Тайсона Ф’юрі, у руках спортсмена опинилися цілих чотири титули та звання абсолютного чемпіона у надважкому дивізіоні.

За боксером спостерігала та вболівала вся країна. Проте, найважливішою шанувальницею для нього була і буде його кохана дружина – Катерина Усик. Жінка завжди поряд з чоловіком та незмінно підтримує його.

Дружина Олександра Усика відреагувала на перемогу чоловіка

Після перемоги, Катерина поділилася дуже емоційним моментом. У своєму Instagram, жінка виклала спільні фото, зроблені відразу після бою. Окрім поясу, титулу та поваги всього світу, чоловік отримав особистий подарунок від коханої – палкий поцілунок.

“Дякую Всім за підтримку, за віру в Нас! Це дуже важливо! Кожен день доводити, що українці – це сильні і вільні люди! Разом ми Сила! Увесь Світ це бачить! Слава Українському народу!Слава Всім хто захищає!”, – написала жінка.

Цікаво, що поцілунки та теплі обійми дружини, вже стали певним ритуалом для пари. Такі чуттєві фото жінка робить не перший раз. У своїх сторіс, Катерина виклала колаж зі знімків зроблених протягом декількох років. Всі вони схожі – переможець та його головна нагорода.

“Слава Богу все стабільно”, – підписала фото Катерина.

Дружина Олександра Усика відреагувала на перемогу чоловіка

Нагадаємо, Катерина та Олександр у шлюбі вже 14 років. Пара виховує чотирьох спільних дітей, старшій донечці вже 14, а молодшій народилася у січні цього року. Багатодітна родина не збирається зупинятися на досягнутому. Раніше чоловік говорив, що хоче велику родину та ще п’ятьох дітей.