49-річний Валерій Харчишин відповів, чи спілкується зі своїми дітьми після розлучення: “Я відчуваю провину”

Відомий український музикант Валерій Харчишин спільно з екс-дружиною виховує трьох дітей. Проте, чи вистачає їм батька та як часто він проводить з ними час?

Фронтмен гурту “Друга ріка” Валерій Харчишин 13 років проявляв себе як взірцевий сім’янин. Проте, кришталеве щастя подружжя розбилося та пара вирішила розійтися. Про причини свого рішення вони не повідомляли, але музикант натякнув, що всьому виною кохання на відстані.

Дружина Валерія Харчишина
Дружина Валерія Харчишина

Попри те, що пара розпалася, у Валерія та Юлії залишилося троє спільних синів. Екс-подружжя продовжує виховувати їх разом. За словами зірки, він постійно залучений до їх життя та приймає активну участь у становленні їх, як особистостей. Він забирає їх зі школи, проводить з ними вільник час. Також, Валерій забирає синів до себе та займається ними цілодобово, коли колишня покидає місто через відрядження.

Валерій Харчишин зізнався, чи спілкується зі своїми дітьми
Валерій Харчишин зізнався, чи спілкується зі своїми дітьми

Проте, через регулярні виступи, чоловік не завжди може викроїти вільну хвилину для хлопчиків, через що почувається винним. Артист хотів би значно більше часу та уваги приділяти синам, щоб виховати їх гідними членами суспільства. Він впевнений, що попри все, залишається чудовим батьком.

“Звісно, є напружені дні, тижні, коли не вистачає часу, щоби приділяти його дітям повною мірою – у такі моменти я відчуваю провину”, – повідомив чоловік.

Валерій Харчишин зізнався, чи спілкується зі своїми дітьми
Валерій Харчишин зізнався, чи спілкується зі своїми дітьми

Крім того, Харчишин розповів про старшого сина. 25-річний Дмитро з перших днів повномасштабного вторгнення боронить Україну. За словами музиканта, він неабияк змінився – значно подорослішав, як зовнішньо, так і внутрішньо. Й хоча, їм не вдається часто бачитися, батько та син намагаються зустрічатися, коли останній приїздить до Житомира.

Схожі статті

“Жінка, яка не народила — не реалізована до кінця”: Альона Вінницька розповіла про своє бачення материнства

Материнство є бажаним для багатьох жінок. Але сьогодні через побудову кар'єри все частіше поповнення в сім'ї відкладається на потім. Чи стало це причиною відсутності дитина в Альони Вінницької?

Він запалював зірки: як Михайло Поплавський допоміг подрузі Каменських та Юлії Саніній у шоубізнесі?

Михайло Поплавський. Це ім'я дуже багатогранне. Причому для багатьох саме у негативному плані. Але без одіозного ректора ми могли б не дізнатися про Юлію Саніну та Аліну Гросу.

Він приводив коханок додому: Ольга Мартиновська вразила правдою про свої стосунки до “МастерШеф” і шлюбу

Суддя проєкту "МастерШеф" Ольга Мартиновська поділилася своїм досвідом романтичних стосунків із чоловіком — ловеласом. Коханка, яку чоловік приводив додому, робила селфі навіть на кухні!

“Робили підтяжку грудей”: 39-річна Тіна Кароль розповіла про пластичні операції, на які вона наважилася

Красивий голос Тіни Кароль гармонійно поєднується з її не менш прекрасною зовнішністю. Але що дозволяє співачці зберігати молодість: правильний догляд та хороша генетика чи пластика?