Камалія показалася з колишнім чоловіком Захуром та відсвяткувала з ним особливу подію: “Незабутні пригоди”

Відомій українській співачці виповнилося 47 років. Жінка не стала збирати купу гостей, а провела цей день з найближчими та найдорожчими людьми.

18 травня популярна українська артистка Камалія відсвяткувала свій день народження. Жінка не приховує свого життя та з задоволенням ділиться подіями з нього у своєму Instagram. День народження не став виключенням.

На своїй сторінці, співачка опублікувала новий допис з нагоди свята. Жінка повідомила, що не планує грандіозне свято, зважаючи на важкі часи в країні, проте не проти прийняти привітання від шанувальників. Тож, шанувальники не стали довго чекати та засипали її привітаннями.

“Наша мила Камалія, щиро вітаю із днем народження! І надалі світи нам, як сонечко, своєю красою, чудовим співом, щирим серцем, доброю душою! Будь благословенна Богом, щаслива, кохана і здорова! Ми дякуємо за величезну допомогу ЗСУ”, “Камалія щиро вітаю всього найкращого бажаю у вашому житті. Любові від чоловіка, поваги від людей і ласки від дітей”, “З днем народження! Здоров’я, миру, добробуту Вашій родині і Вам! Божого благословіння! Успіхів у творчості! Нових гарних проєктів! Будьте щасливою! Хай Ваші рідні будуть здоровими!”, – написали під постом.

Камалія показала, як відсвяткувала свій день народження
Камалія показала, як відсвяткувала свій день народження

А трохи пізніше, у сторіс виконавиці з’явилися спільні фото з колишнім чоловіком та доньками. Камалія, Захур та їх донечки двійнятка Мірабелла та Арабелла спільно проводили час в компанії найулюбленіших маминих тварин – коней. З коротких відео видно, що родина з захватом та непідробним щастям насолоджується компанією одне одного.

“Незабутні пригоди в кінній школі з Мірабеллою та Арабеллою”, – підписала відео артистка.

Камалія показала, як відсвяткувала свій день народження
Камалія показала, як відсвяткувала свій день народження

Проте, виявилося, що відео, скажімо так, не першої свіжості. Вони були зроблені ще до 9 травня, коли співачка була закордоном. А зараз її дівчатка в Англії. Вперше, Камалія провела свій день народження без своїх дітей. Вона неймовірно за ними сумує, але для дітей безпечніше поки проживати за кордоном з батьком. До того ж жінка дуже заклопотана постійними концертними турами. У такий важливий день, з Камалією була її мама. Вона завжди підтримує донечку, тож постаралася розрадити її й цього разу.

“У цей день я знайшла підтримку в обіймах мами, яка привітала мене з такою теплотою та материнською любов’ю. Її слова та обійми стали для мене найбільшим подарунком”, – написала Камалія.

Схожі статті

Як виглядає могила Ірини Фаріон, життя якої обірвалося раптово: усіяна квітами, вінками та свічками (ФОТО)

Вона викликала бурхливі обговорення в медійному просторі та нікого не залишала байдужим. Коли Ірини Фаріон не стало, попрощатися з нею прийшли тисячі людей зі співчуттями та квітами.

Купа зелених насаджень і дзеркальні вікна: онука Софії Ротару показала, як виглядає сімейна вілла родини

Онука Софії Ротару опублікувала світлини з розкішного маєтку над створенням якого архітектори та дизайнери працювали не покладаючи рук. Модель проводить своє життя просто на казковій віллі.