|
29.05.2024 18:21

“Було багато тріщин”: 57-річна Ольга Сумська зізналася про негаразди у стосунках з Віталієм Борисюком

Відома українська акторка Ольга Сумська досить відкрита зі своїми шанувальниками. Жінка активно веде соціальні мережі та показує всі аспекти свого життя. Не приховує вона й відносин з близькими. Цього разу, спеціально для Люкс ФМ, Оля розповіла про відносини з чоловіком.

З Віталієм Борисюком жінка в офіційному шлюбі вже 28 років. Акторка зізнається, бувало різне й сварки, й непорозуміння, й кризи. Проте, спільними зусиллями вони завжди вирішували всі питання. Подружжя цінує одне одного та попри все хоче зберегти те тепло, що в них є.

“Було багато тріщин, але ми порозумілися за ці більш, ніж 30 років. Треба берегти ці стосунки. Треба поливати цю квітку любові”, – зізналася жінка.

Ольга Сумська розповіла про сварки у стосунках

Головною причиною їх сімейних “розбірок” є творчість. Напевно так трапляється у всіх творчих особистостей, різні погляди призводять до суперечок. За словами Олі, Віталій важко сприймає критику та не любить, коли його поправляють. А акторка не може змовчати, адже має своє бачення та хоче порадити чоловіку краще рішення.

“Він дуже не любить зауважень. Після вистави я можу зробити декілька режисерських зауважень, бо я режисер в душі. Він не сприймає їх і починається…”, – розповіла Оля.

Ольга Сумська розповіла про сварки у шлюбі

Нагадаємо, це другий шлюб Олі Сумської. Заради Віталія Борисюка, вона покинула свого першого чоловіка Євгенія Паперного, від якого має старшу доньку Антоніну. У другому шлюбі акторка народила другу донечку Ганну. Обидві успадкували від зіркових батьків талант та розвиваються в акторстві. Щоправда, Тоня обрала для себе іншу сцену та розважає глядачів на росії.