|
26.05.2024 18:59

“Ніхто не сказав правди”. У команді Олега Винника вперше відреагували ставлення до співака у шоу-бізнесі

Майже в кожному інтерв’ю представники преси цікавилися у знаменитостей, як вони ставляться до поведінки Олега, який нібито втік за кордон і нічого не робить. Піар – відділ артиста раніше повідомляв, що насправді Олег нібито лікується у Німеччині, і тому не повертається до України. Окрім того, артист там жив завжди, тому називати це втечею нібито неетично.

У команді Олега Винника вперше відреагували ставлення до співака у шоу-бізнесі

Голова фан-клубу Олега Винника прокоментувала критику співака в шоу-бізнесі

Сам зірка взагалі ніяк не реагував на те, що колеги говорили про нього позаочі. Хоча сказано було багато чого. Та ж сама Оля Полякова, яка раніше перебувала з артистом в прекрасних стосунках вщент розкритикувала його, заявивши, що він приніс їй збитки своєї зникненням.

Так само нещодавно Геннадій Вітер висловився на цей рахунок, і саме це стало останньою краплею для голови фанатського клубу Олега Валерії Барон.

Жінка зробила заяву про колег артиста, які користуючись його відсутністю дозволили собі абсолютно все, аби нагадати світу про своє ім’я.

“Ця пауза Олегу була конче необхідна. Дуже цікаво спостерігати, як суперстар, відомі, не дуже відомі, забуті й не зовсім. Всі намагаються коштом імені артиста добитись того, щоб їх імена зайвий раз згадали на сторінках ЗМІ. Проявив себе кожен. І майже ніхто не сказав правди: людина живе там, де жила вже не одне десятиліття. Ні про кого жодного разу не сказав жодного кривого слова”

Також Валерія нагадала, що Олег Винник продовжує з власної кишені допомагати захисникам та фінансує придбання для них автомобілів.

Нагадуємо, що минулого року стало відомо про розірвання контракту між Олегом та його продюсером, який за сумісництвом також був його кумом. Досі невідомо, що між ними сталося, але мова заходила навіть про суди за авторські права.