|
29.05.2024 15:13

Такою щасливою її давно не бачили: 39-річна Тіна Кароль поруч з 22-річним красенем відкрила своє серце знову

Артисти не дають приводу для чуток, бо їхні стосунки носять суто професійний характер. Нещодавно Тіна Кароль та SHUMEI вразили публіку співпрацею у шоу “Дім Звукозапису”. В рамках цього проєкту вони разом працюють над відновленням та популяризацією забутих українських пісень. Одним з найяскравіших моментів стало виконання SHUMEI пісні Володимира Івасюка “У долі своя весна”.

Тіна Кароль в захваті від співпраці зі співаком SHUMEI

Ця пісня, написана в 1977 році, несе в собі глибокий історичний контекст і була обрана не випадково. SHUMEI вдалося чудово передати її атмосферу, а Тіна Кароль зуміла підкреслити важливість збереження української музичної спадщини. Співпраця артистів стала справжнім відкриттям для глядачів, викликавши хвилю позитивних відгуків.

Відродження української класики у “Домі Звукозапису”

SHUMEI став справжньою зіркою шоу Тіни Кароль. Його виконання пісні Івасюка отримало високу оцінку від співачки та глядачів. Молодий артист, завдяки своїй харизмі та вокальним здібностям, швидко здобув популярність. А його унікальний голос з хрипотою додав особливого звучання виконаним композиціям.

“SHUMEI — найбільш перспективний артист нового покоління в Україні. Я дуже задоволена цією співпрацею”, — Тіна Кароль про спільні проєкти зі співаком

Тіна Кароль в захваті від співпраці зі співаком SHUMEI

Співпраця, яка здатна подарувати безліч шедеврів

До участі в “Домі Звукозапису” SHUMEI вже працював з Тіною Кароль і артисти не планують зупинятися на досягнутому. Нещодавно співаки випустили спільний трек під назвою “Стерва”. Прем’єра пісні відбулася 12 квітня 2024 року, і разом з нею був представлений музичний кліп, який одразу привернув увагу глядачів та слухачів і вже зібрав понад 4 мільйони переглядів.

Тіна Кароль в захваті від співпраці зі співаком SHUMEI. Джерело: YouTube-канал Tina Karol

Відео виділяється емоційністю та драматичністю. У ньому знялися блогери Богдан Шелудяк та Юлія Свіжинська, які зобразили закохану пару, що переживає непрості часи в стосунках. За словами Тіни Кароль, ця композиція розповідає про пристрасну любов, яка є основою для міцних взаємин. Співачка побажала своїм слухачам не сваритися з коханими, або принаймні не надовго.

Максимальна концентрація на творчості

В житті Тіни Кароль наразі немає місця для стосунків. Нещодавно з’явилися чутки про її можливий роман з молдавським співаком Даном Баланом, з яким вона співпрацювала на шоу “Голос країни”. Однак, обидві зірки неодноразово заперечували наявність романтичного зв’язку, підкреслюючи, що їхні відносини обмежуються професійною дружбою та співпрацею. Співачка зосереджена на розвитку кар’єри та вихованні сина Веніаміна.