Після розставання сина з Тіною Кароль стала молодшою на 30 років: мама Дана Балана кардинально змінилася

Мама Дана Балана молдавська артистка 66-річна Людмила Балан вразила шанувальників відео, на якому виглядає, щонайменше на 30 років молодше за свої роки.

Після того, як молдавська ведуча та співачка Людмила Балан засвітилася на телевізійному конкурсі “Голос країни”, де її син був зірковим тренером, велика армія шанувальників Дана перемикнули свою увагу на його харизматичну маму, яка вразила своєю молодістю та красою.

Людмила і Дан Балани разом з Тіною Кароль
Людмила і Дан Балани разом з Тіною Кароль

Сьогодні за Instagram-богом Людмили спостерігає понад 64 тисячі передплатників і не лише з Молдови, а й з України. Людмила, у свою чергу, намагається тримати шанувальників у курсі всіх своїх справ та постійно публікує пости з виступів. Так, напередодні 66-річна мама Дана Балана оприлюднила відео, на якому постала в дуже короткій міні-сукні з корсетом у стилі “бебі-дол”, яку доповнила високими чоботами панчохами з ідентичної тканини.

У коментарі співачка зробила анонс свого виступу на площі Мілана, який має відбутися у Міжнародний день захисту дітей 1 червня. Щойно ролик з’явився в Мережі, його відразу почали коментувати. Багато хто захоплювався зовнішнім виглядом Людмили, яка стала виглядати ще молодшою, ніж коли ходили чутки про роман її сина Дана з українською співачкою Тіною Кароль.

Нагадаємо, що нещодавно навколо роману молдавського співака Дана Балана та Тіни Кароль спалахнув скандал. Молдавський співак оприлюднив гнівний пост у ТГ-каналі та попросив учасників фан-клубу “ДанТіна”, які досі підтримують міф про роман артистів, не переслідувати його рідних та близьких.

Дан Балан завершив любовну історію з Тіною Кароль гучним скандалом
Дан Балан завершив любовну історію з Тіною Кароль гучним скандалом

Співак зізнався, що ніколи не мав романтичних зв’язків із артисткою, а все, що відбувалося між ними у студії “Голосу”, був продуманий піар-хід. Більше того, артист вже багато років не підтримує дружніх стосунків та, навіть, не бачився з Тіною.

Схожі статті

Лоліта написала Потапу листа: 43-річний продюсер розповів про приємний сюрприз, який чекав на нього в Парижі

Увага шанувальників — це найцінніше у творчості артиста. Проявляти її люди можуть по-різному. Потап розповів про ситуацію, від якої отримав багато задоволення в Парижі, де зустрів свою фанатку.

Даша Астаф’єва спантеличила народ своїми порадами та правилами життя під 40 років: треба зняти джинси

Зірки регулярно діляться з шанувальниками власними поглядами на життя. Іноді вони бувають корисними, частіше дивними. Пост із власними порадами опублікувала також красуня Даша Астаф'єва.

“Мені довелося”: Христина Соловій зізналася, чому заговорила публічно про стосунки з Сергієм Жаданом

Популярна виконавиця Христина Соловій зізналася, що не просто так відкрила правду про її стосунки з відомим музикантом та поетом Сергієм Жаданом. Що підштовхнуло жінку до такого кроку?