Майже доктор наук: Тіна Кароль розповіла про навчання 15-річного сина Веніаміна у столиці Британії в Лондоні

Знаменита українська співачка Тіна Кароль розповіла про навчання свого 15-річного сина Веніаміна у столиці Британії в Лондоні. Які успіхи має єдиний спадкоємець зірки?

Тіна Кароль — одна з небагатьох українських зірок, яка наважилася на материнство лише раз, хоча і зізнавалася, що хоче більше дітей. Так, у шлюбі з продюсером Євгеном Огіром зірка народила хлопчика Веніаміна.

У ранньому дитинстві спадкоємець зірки по лишився батька. Для сім’ї це були важкі часи, адже Тіна постійно знаходилася на гастролях та турах, а хлопчик був з нянями та бабусею. У пресу регулярно потрапляли знімки, на яких Тіна Кароль тільки-но повернувшись з робочих поїздок, бігла до свого сина і намагалася вкрасти у долі з ним хоча б 15 хвилин разом.

Тіна Кароль розповіла про навчання 15-річного сина Веніаміна

Тіна Кароль розповіла про навчання 15-річного сина Веніаміна

Коли хлопчик підріс зірка відправила його до елітної школи у Великобританії на навчання. За декілька років він повністю опанував англійську, і навіть потроху почав на неї переходити, говорячи українською з акцентом.

До сьогодні Веніамін навчається у Лондоні, отримує неймовірні знання, за якими полюють майбутні розуми людства. У зв’язку з цим і Тіна Кароль вирішила похизуватися, яким же виріс її син.

“Веня складає іспити, у нього вони дуже складні. Він там у мене суперпрофесор небагато. Я його муштрую, щоб математика була крута, не те, що у мене. У нього багато мов. Він знає, окрім української, англійської, французької та іспанської”. І я хочу, щоб усіма мовами він розмовляв вільно”

Нагадуємо, що раніше Тіна Кароль відповідала на питання журналістів щодо майбутньої невістки, і чесно зізналася, що не хоче ділити свого сина з іншою жінкою, а тому свекрухою вона буде поганою.

Публіка до цього поставилася з посмішкою, адже незадовго до даного зізнання Веніамін також проявив ревнощі до матері, бурхливо відреагувавши на її танець в ресторані з іншим чоловіком. Хлопець не приховував своїх емоцій, і відкрито давав зрозуміти, що йому не подобається все що відбувається.

Схожі статті

Лоліта написала Потапу листа: 43-річний продюсер розповів про приємний сюрприз, який чекав на нього в Парижі

Увага шанувальників — це найцінніше у творчості артиста. Проявляти її люди можуть по-різному. Потап розповів про ситуацію, від якої отримав багато задоволення в Парижі, де зустрів свою фанатку.

Даша Астаф’єва спантеличила народ своїми порадами та правилами життя під 40 років: треба зняти джинси

Зірки регулярно діляться з шанувальниками власними поглядами на життя. Іноді вони бувають корисними, частіше дивними. Пост із власними порадами опублікувала також красуня Даша Астаф'єва.

“Мені довелося”: Христина Соловій зізналася, чому заговорила публічно про стосунки з Сергієм Жаданом

Популярна виконавиця Христина Соловій зізналася, що не просто так відкрила правду про її стосунки з відомим музикантом та поетом Сергієм Жаданом. Що підштовхнуло жінку до такого кроку?