|
31.05.2024 19:05

Джамала вражена кількістю привітань з нагоди народження дитини: “Іноді я навіть соромлюсь такої уваги”

Українська співачка Джамала, відома своїм переможним виступом на Євробаченні-2016, знову стала мамою. 24 травня 2024 року вона народила третю дитину — хлопчика, якого з чоловіком Бекіром вони назвали Алім.

Нагадаємо, що у пари вже є двоє синів: Емір-Рахман, який народився 27 березня 2018 року, і Селім-Гірай, який з’явився на світ 19 червня 2020 року. Радісна новина про третю вагітність Джамали стала приємним сюрпризом для її шанувальників, оскільки до лютого співачка тримала це в секреті​.

Зірка намагається розмежувати творчість та особисте життя, тримаючи останнє подалі від камер та публіки. Тому на першому фото малюка на власних сторінках в соціальних мережах Джамала поділилася виключно ніжками малюка

Джамала звернулася до публіки після народження третьої дитини

Під цим постом співачка зібрала понад 140 тисяч лайків та кілька тисяч коментарів з привітаннями. Радісний момент зі знаменитістю розділили і колеги по сцені, і звичайні люди, котрі написали багато теплих слів. За це Джамала щиро віддячила шанувальникам та навіть зізналася, що трішки соромиться такої уваги до себе.

Співачка відзначає, що навіть третя вагітність була для неї хвилюючою. Звісно ж, мова не про внутрішній неспокій, а про емоційність самого моменту. Коли дитина з’являється на світ, то це завжди диво. Не припиняєш дивуватися, як працює природа, всесвіт. Як безмежне кохання двох людей може втілюватися у щось прекрасне!

“Бажаю усім нам, щоб наш, на жаль, не найкращий демографічний стан покращувався попри все”, — написала Джамала

Джамала звернулася до публіки після народження третьої дитини

Новонародженого сина знаменитість називає своїм третім маленьким принцем. Джамала дякує Аліму за те, що він був чемним хлопчиком, оскільки перед пологами дозволив їй завершити всі плани: виступ з оркестром, отримання нагороди та виголошення промови.