Народила: як виглядає новонароджений малюк Джамали, яка знову стала мамою і розсекретила ім’я і стать дитини

Відома українська співачка Джамала повідомила, що народила третю дитину та розповіла, як це було. Усі деталі щасливої події у нашому матеріалі.

Останні декілька тижнів було помітно, що Джамала от-от має народити, адже навіть рухатися співачці було складно. Тим не менш, вона активно займалася своєю кар’єрою, з’являлася на різноманітних заходах, подорожувала, і не дозволяла собі розслабитися.

Ба більше, навіть перед пологами зірка встигла зробити дещо важливе, і у своєму зізнання написала, що її синочок дав їй можливість завершити справу.

Джамала повідомила, що стала матір’ю втретє та розкрила ім’я дитини

Джамала привітала чоловіка з днем народження
Джамала повідомила, що стала матір’ю втретє та розкрила ім’я дитини

Так, на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram Джамала повідомила щасливу новину: вона стала багатодітною матір’ю і призвела на світ ще одного прекрасного хлопчика. Сталося це ще 24 травня, але повідомила зірка про подію вже через декілька днів, коли прийшла до тями.

Джамала повідомила, що стала матір’ю втретє та розкрила ім’я дитини

“Мій третій маленький принц! Я для тебе буду тінню у спекотний день, у холод стану домом, я тебе зігрію сонцем, світлим променем, вогнем. Люблю”

Третього хлопчика вирішили назвати Алімом Сеіт-Бекіром. У дописі до публікації Джамала щиро подякувала дитині за те, що він почекав її, і виявився дуже чемним.

“Такий чемний хлопчик. Дав мамі виступити з оркестром, бо мама обіцяла і не могла підвести, прийняти нагороду, сказати промову, доїхати додому, ну а тоді вже можна в пологовий”

Тепер артистка має статус багатодітної мами, адже в неї ростуть ще два хлопчика.

Нагадуємо, що зірка перебуває у шлюбі з правозахисником та бізнесменом Сеіт-Бекіром Сулеймановим. Чоловік дещо молодший за свою обраницю, однак це ніколи не ставало для пари проблемою.

Обидва мають однакову релігію, однакові традиції, в обидва дуже талановиті і гарні. За ці 2 роки в сім’ї сталося багато змін, зокрема Джамала проживала за кордоном, а її діти чекали на маму в Туреччині разом з тіткою. Вже пізніше родина змогла возз’єднатися, і навіть повідомити неймовірну новину про майбутнє поповнення.

Схожі статті

Гаррі Поттеру такі виклики навіть не снилися: Оля Полякова хоче зняти власний серіал про боротьбу зі злом

Netflix, Disney, Apple та Amazon можуть ставати в чергу для отримання прав на серіал за ідеєю Олі Полякової! Епатажна співачка придумала, як переплюнути майбутній перезапуск Гаррі Поттера від WB.

Лоліта написала Потапу листа: 43-річний продюсер розповів про приємний сюрприз, який чекав на нього в Парижі

Увага шанувальників — це найцінніше у творчості артиста. Проявляти її люди можуть по-різному. Потап розповів про ситуацію, від якої отримав багато задоволення в Парижі, де зустрів свою фанатку.

Даша Астаф’єва спантеличила народ своїми порадами та правилами життя під 40 років: треба зняти джинси

Зірки регулярно діляться з шанувальниками власними поглядами на життя. Іноді вони бувають корисними, частіше дивними. Пост із власними порадами опублікувала також красуня Даша Астаф'єва.