|
01.06.2024 12:32

“Зараз”: фаворит Тіни Кароль SHUMEI вперше заговорив про кохану, з якою планує створити родину

Не секрет, що популярний виконавець Олег Шумей, який більш відомий під псевдонімом SHUMEI завоював прихильність не тільки слухачів по всій країні, а й відомої зірки Тіни Кароль. Вона не тільки всіляко підтримує молодого виконавця, але й записує з ним спільні хіти. Нещодавно у артистів був випущений трек “Стерва”, що відразу піднявся сходинками музичних чартів країни.

Наразі, SHUMEI тільки набирає обертів та з кожним треком запалює серця більшої кількості людей. Тому, його шанувальникам цікаве не тільки творче життя артиста, а й його особисті справи. Йому вже встигли приписати пару романів з відомими зірками, проте всі чутки залишилися чутками. Жоден з романів, він не підтвердив. Вперше, чоловік заговорив про свої стосунки з протилежною статтю. Спеціально для “WEEKEND Show“, Олег зізнався, чи має кохану.

SHUMEI зізнався, коли планує створювати родину

За словами 22-річного виконавця, найбільша частка його часу та уваги припадає на роботу та творчість. Чоловік захоплений можливістю, яку підкинула йому доля, тож всі сили направляє в професійний розвиток. Його романтичні пісні не присвячені конкретній коханій, а оспівують загальний образ жінки.

Проте, чоловік уникнув прямої відповіді на питання про кохану. Він лише запевнив, що поки не збирається створювати родину. Згідно з планами Олега, це буде, але “трохи” пізніше, можливо років через 15-20.

“Може серце вільне, а може й ні. Може років у 35-40 я захочу сім’ю, але зараз я хочу повністю віддати себе кар’єрі”, – повідомив SHUMEI.

SHUMEI зізнався, коли планує створювати родину

Нагадаємо, впізнаваність Олег Шумей здобув після участі в вокальному шоу “Голос країни”. Його перша пісня “Тривога” запала у серця багатьох українців, що дозволило виконавцю швидко піднятися в музичних чартах. Наразі за його творчістю та життям слідкують тисячі.