Як виглядає колишній чоловік Осадчої, якого вона покинула після народження сина: трохи старший за Горбунова

Зараз Катерина Осадча зовсім не згадує про свій перший шлюб. Проте, без сумніву, є те, що їх досі пов'язує — старший син відомої телеведучої Ілля.

Наразі відома телеведуча та зразкова мама Катерина Осадча починала свій професійний шлях з зовсім іншої професії. Ще у 14 років вона почала виблискувати на подіумі та відразу завоювала прихильність фотографів та модельєрів. Але не тільки їх підкорила дівчина. З’явився чоловік, який не зміг пройти повз її краси та харизматичного характеру.

Катерина Осадча показала свого колишнього чоловіка
Катерина Осадча показала свого колишнього чоловіка

Тоді, Катерині було всього 18 років, а імпозантний депутат Олег Поліщук був старший на 15 років. Осадчу не збентежила різниця у віці, адже вона була вражена гарними залицяннями та наполегливістю чоловіка. Згодом пара побралася. Їх весілля походило на казку – модні вбрання, великий зал та багато близьких поруч. А вже за рік на поріг їх квартири завітав лелека та приніс подружжю первістка, якого назвали Іллею.

Катерина Осадча показала свого колишнього чоловіка
Катерина Осадча показала свого колишнього чоловіка

Проте, дитина не змогла втримати телеведучу в золотій клітці. Жінка зрозуміла, що задає саморозвитку та успішної кар’єри. Але підтримки від чоловіка вона не дочекалася. Значно старший Олег вже не хотів тусовок та світських подій. Чоловік бажав бачити дружину вдома в ролі берегині домашнього вогнища. Сама ж Катерина не зізнається, що саме її кар’єра стала на заваді родинного щастя. На її думку, в сім’ї й без того були проблеми.

Катерина Осадча показала свого колишнього чоловіка
Катерина Осадча показала свого колишнього чоловіка

У 2004 пора розлучилася. Чоловік та жінка пішли різними шляхами, про що не шкодують. Наразі, Катерина є багатодітною матір’ю, яка знайшла своє кохання в обличчі свого колеги відомого телеведучого Юрія Горбунова, якому народила двох синів – Івана та Данила. Щобільше, вона успішно реалізована у кар’єрі та відома на всю Україну.

Схожі статті

Поповнення в сім’ї можна не очікувати: 34-річна Надя Дорофєєва показала, чи вагітна таки від Кацуріна

Безліч шанувальників мріють про поповнення у прекрасній парі Міші Кацуріна та Наді Дорофєєвої. Але, схоже, співачка поки не готова стати мамою, на що вона дуже чітко вказує у новій публікації.

Як виглядає жінка, якій вдалося вийти заміж за Сергія Притулу: навіть Фреймут і Леся Нікітюк поруч не стоять

Завдяки своїй доброті та порядності, чудовому почуттю гумору та успішності Сергій Притула завжди був одним з найпопулярніших чоловіків України. Та лише двоє жінок змогли достукатися до серця шоумена.