“Вона його довела”: відомий ведучий пояснив, навіщо в мережі розповсюджують чутки про розлучення Єфросиніної

Продюсер Євген Фешак розповів, чому навколо родини Єфросиніної та Хромаєва ширяться чутки про розлад у стосунках. Невже це вигідно телеведучій?

Останнім часом мережею ширяться чутки про розлучення відомої пари – української телеведучої та блогерки Маші Єфросиніної та її коханого військовослужбовця Тимура Хромаєва. Вони вже більш як 20 років разом, але схоже, що їх подружнє життя потерпає від непорозумінь та скандалів. Чи правда це та, чи вдасться їх вкотре пережити кризу? Своїми думками поділився відомий продюсер та теле-, радіоведучий Євген Фешак.

У інтерв’ю для “Люкс ФМ“, чоловік розповів, що думає про ситуацію. На думку Євгена, всі чутки створені штучно, щоб підігріти цікавість публіки до нового Машиного проєкту, який вона анонсувала у травні.

“Ви ж пам’ятаєте, як літають чутки в інтернеті, що вони розлучаються. Прямо прокачуються ці чутки, що все – вона його довела, він узагалі не може з нею бути. Але! Швидше за все, це “прогревчик”, – припустив ведучий.

Євген Фешак пояснив, навіщо розповсюджують чутки про розлучення Єфросиніної
Євген Фешак пояснив, навіщо розповсюджують чутки про розлучення Єфросиніної

Навіть якщо вони створені не Машею, Фешак впевнений, що телеведучій вигідно розголошення такої таємниці. Судячи з того, що вона сама ніяк не коментує плітки, вона не збирається їх спростовувати. Вони неконтрольовано ширяться мережею, що дає можливість блогерці привернути увагу.

Євген Фешак пояснив, навіщо розповсюджують чутки про розлучення Єфросиніної
Євген Фешак пояснив, навіщо розповсюджують чутки про розлучення Єфросиніної

Нагадаємо, Єфросиніна та Хромаєв познайомилися у 2002 році. Вже за рік вони об’єднали свої життя тенетами шлюбу, а ще за рік на світ з’явилася їх перша дитинина – донька Нана. наразі, Тимур та Маша є батьками для ще однієї дитини – сина Олександра. У стосунках пари вже була криза, коли вони збиралися припинити відносини, проте не витримавши розлуки, закохані ще дужче об’єдналися та по цей час справляли враження взірцевої родини.

Схожі статті

Це не погоня за трендами: 42-річна Надія Мейхер спеціально засвітила свій животик – вже давно не приховує

Надія Мейхер, яка має дорослого сина від першого шлюбу і двох дочок від російського бізнесмена Михайла Уржумцева, продемонструвала на камеру свій округлий животик. Невже у сім'ї буде поповнення?

Відомий ведучий заявив, що Тіна Кароль програє перед Златою Огнєвіч: Хто в кого мав виступати на розігріві

Відомий телеведучий Слава Соломка порівняв виступи двох найголосистіших українських співачок Злати Огнєвіч та Тіни Кароль на одному із заходів і залишив вердикт не на користь Народній артистці.

В космічному кораблі за 2,5 мільярда доларів: Ксенія Мішина показала, як розважається в Сполучених Штатах

Американські канікули учасниці першого сезону "Холостячки" актриси Ксенії Мішиної та її сина Платона набирають обертів. Українські туристи побували у найкрутішому місці Лас-Вегаса. Емоції зашкалюють!