Рубрики: Новини
02.06.2024 08:53

“І немає більше надії”: важкохвора Катерина Тишкевич в сльозах повідомила про погіршення свого стану

Знаменита українська акторка Катерина Тишкевич, яка вже декілька років має непросту недугу, розповіла про ускладнення ситуації. Що відбувається?
Поділитися

3 роки тому знаменита українська акторка Катерина Тишкевич повідомила про серйозні проблеми зі здоров’ям. На той момент зірці не могли назвати навіть її діагноз і причину, від чого їй доводилося так страждати. Дівчина не могла ходити, була вимушена постійно їздити на різноманітні обстеження і шукати будь-яку можливість і дізнатися, що з нею, і як з цим боротися.

Певний період часу від неї не було чутно новин, але пізніше зірка почала розповідати публіці про зміни у своєму стані. Зокрема лікарям врешті-решт вдалося зрозуміти, що відбувається, а також почати підбирати лікування.

Катерина Тишкевич повідомила про погіршення стану здоров’я

Катерина Тишкевич повідомила про погіршення стану здоров’я

Але знову прийшло нещастя: Катерина приїхала на процедуру до Одеси, і в результаті халатності лікарів потрапила в реанімацію з сепсисом. Тишкевич тиждень пролежала без свідомості. Її сім’я збирала гроші, адже за ці декілька днів було витрачено більше трьохсот тисяч гривень.

Матір дівчини повідомляла про те, що дійсно є можливість втратити її дочку, і результати її лікування в Одесі вельми туманні. Все ж таки, її вдалося врятувати.

Катерина Тишкевич повідомила про погіршення стану здоров’я

Отямившись Катерина Тишкевич одразу ж вийшла на зв’язок та повідомила про те, що вона жива, і з нею все добре. А вже на Новий рік вона тішила публіку кадрами з чоловіком, на яких здавалася надзвичайно щасливою.

Втім, нещодавно акторка повідомила про нове погіршення її стану. На цей раз проблема в тому, що терапія їй більше не допомагає.

“Це я сьогодні зранку б’юся в істериці. Вважаю таке теж можна вам довірити, бо це чесно. Причини: позаду двадцять сеансів ТМС. I нема більше надії, що цей інструмент допоможе і треба просто трохи терпіння. Настало літо, а зміна кліматичного сезону – це теж дурне підбиття”