Рубрики: Новини
02.06.2024 09:29

І родичі з Казахстану вподобають, і українська сім’я тішиться: Іванна Онуфрійчук розсекретила ім’я первістка

Знаменита українська телеведуча Іванна Онуфрійчук не так давно народила первістка. Зірка показала, як виглядає її малюк, але не розкрила його ім'я. Нарешті, і це більше не секрет.
Поділитися

Про майбутнє поповнення в сім’ї відомої української телеведучої Іванни Онуфрійчук публіка здогадувалася давно. Пара побралася з шумом на Мальдівах, потім в Києві, після чого перебралася до Швейцарії.

Разом з мільйонером Іванна насолоджувалася розміреним темпом існування у Женеві. І здавалося, абсолютно все розташовує молодих для того, щоб зайнятися поповненням в родині.

Незабаром Онуфрійчук підтвердила дану інформацію. Мовляв, планують малюка. Однак, до цього питання вони з чоловіком підійшли дуже серйозно, і звернулися до лікарів, по підготовку до вагітності.

Іванна Онуфрійчук розсекретила ім’я первістка

Іванна Онуфрійчук розсекретила ім’я первістка

Довго шанувальники намагалися вгадати стан зірки і помітити в неї живіт. І хоча Іванна нібито намагалася приховувати своє цікаве положення і зайвий раз не демонструвати округлу фігуру, все ж таки декілька разів пронеслися чутки про її стан.

За традицією, знаменитість розповіла про скорі пологи вже тоді, коли було зрозуміло, що малюк здоровий, і все має пройти добре. Після народження первістка Іванна одразу вийшла на зв’язок, показала хлопчика, і навіть засвітила його обличчя. Однак ім’я його не розсекретила. Нарешті, настав і цей момент. Нещодавно пару розповіла, як назвала дитину. Адже у малюку зійшлися дві нації, дві культури і дві країни.

З’ясувалося, що дитина отримала ім’я Адам. Такий вибір цілком логічний, адже ім’я як християнське, так і мусульманське. Воно буде до вподоби православним українським родичам, і казахстанським родичам зі сторони мільйонера. І найголовніше — це ім’я сподобалося зірковим батькам.

“Наш маленький Адаме, ласкаво просимо у цей чудовий, дивовижний світ! Ми з татком обіцяємо показати тобі його у всій його красі. Обіцяємо завжди бути поруч, захищати і підтримувати тебе на кожному кроці твоєї життєвої подорожі. Наше серце б’ється для тебе, любий”, – розчулила Іванна.