Рубрики: Новини
04.06.2024 12:06

“Буде закривати фінансові питання”: 46-річна Євгенія Власова вперше розповіла про свого коханого публічно

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років висловилася про свого коханого та розповіла деталі особистого життя, якими ніколи не ділилася.
Поділитися

Євгенія Власова завершила свою музичну кар’єру дуже давно. Тим не менш, артистка досі перебуває на слуху, попри повну відсутність нового репертуару та оновлень щодо участі у світському житті.

Напевно, компенсаторним механізмом у цьому питанні виступає соціальна мережа Instagram, де Євгенія Власова має можливість підтримувати зв’язок зі своєю аудиторією. Артистка постійно дає про себе знати через публікації на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. Ба більше, вона також нагадує про свою творчість, вокальний талант, тощо.

Євгенія Власова розповіла, з яким чоловіком хоче будувати стосунки

 Євгенія Власова розповіла, з яким чоловіком хоче будувати стосунки

Натомість про своє особисте життя Євгенія не створює жодного контенту. Її шанувальники досі не знають, що відбувається, коли вмикається камера. Чи є у вас свої коханий чоловік, чи вийшла вона заміж знову, чи планує побудувати сім’ю, тощо.

Нещодавно зірка дала ексклюзивне інтерв’ю для Славу Дьоміна, в якому вперше розповіла правду про те, що відбувається з нею у сфері приватного життя. Зокрема вона визнала, що майже 15 років самотня, і в її житті так і не з’явився принц на білому коні.

“Поки що нема кохання. Хочу, щоб мій коханий прийшов у світлий простір. А може і не прийде у цьому житті – таке теж може бути. Я готова до цього. Мені не потрібно того, хто буде закривати фінансові питання, чи хто носитиме важкі сумки. Я молюся за свого коханого, котрого ще не зустріла: “Ти ж десь є на планеті, нехай все буде добре”. У мене було дуже мало стосунків. Я не була у стосунках вже років 10-15 взагалі. Мені було не до цього”

При цьому артистка описала справжнє кохання, яке немає жодних умов та вимог. Зокрема, Власова дала зрозуміти, що навіть фінансова частина питання її взагалі не хвилює.

Нагадуємо, що співачка також розповіла про свої заробітки після завершення музичної кар’єри. Артистка вперше розповіла, що займається викладанням вокалу, і щораз свої навички та професіоналізм у сфері музики досі непогано заробляє.