“Зникла” Євгенія Власова розповіла, як заробляє на життя і скільки їй потрібно в місяць: це більше мінімалки

В нульових пісня "Ветер надежды" зробила Євгенію Власову відомою та забезпечила їй чималі гроші. Але чи може співачка, яка втратила колишню популярність, дозволити собі дороге життя сьогодні?

Євгенія Власова, відома українська співачка, яка свого часу завоювала любов публіки завдяки своїм виступам на сцені та участі в популярному шоу “Танці з зірками”, останнім часом зосередилася на новому життєвому етапі.

Співачка Євгенія Власова в кліпі на пісню "Ветер надежды"
Співачка Євгенія Власова в кліпі на пісню “Ветер надежды”

Після багаторічної кар’єри в музичній індустрії, Власова вирішила зосередитися на духовних практиках. Наразі знаменитість працює з людьми через голос, вібрації та частоти​. Причому саме в цьому Євгенія відчуває покликання. Вона відчуває, що займається справою свого життя, до якої йшла десятки років.

Життя за кордоном і повернення в Україну

Після 24 лютого Власова відчула необхідність забезпечити комфорт для своєї дитини, тому переїхала в Німеччину. Довгий час співачка проживала за кордоном, але наразі повернулася у власний дім в Україні.

Співачка Євгенія Власова розповіла, як зараз заробляє на життя
Співачка Євгенія Власова розповіла, як зараз заробляє на життя

На життя знаменитість заробляє саме духовними практиками. Євгенія зізнається, що саме це приносить їй основні гроші для життя. Також непоганий заробіток знаменитості досі приносять роялті з її пісень, випущених багато років тому. Про це зірка розповіла в інтерв’ю Славі Дьоміну.

Також у відео Власова поділилася тим, скільки їй потрібно грошей для комфортного життя. Озвучені інтерв’юером 1-2 тисячі доларів для Євгенії є недостатніми. Оскільки співачка повністю забезпечує себе та доньку, яка досі проживає за кордоном, її щомісячні витрати є значними. Хоча точних цифр Власова не озвучила, але відзначила, що мова йде про суму понад 100 тисяч гривень.

Співачка Євгенія Власова розповіла, як зараз заробляє на життя. Джерело: YouTube-канал Слава Дьомін
Співачка Євгенія Власова розповіла, як зараз заробляє на життя. Джерело: YouTube-канал Слава Дьомін

Знаменитість підкреслила, що вона вміє заробляти достатньо, при цьому не втрачаючи свою жіночність. За словами Власової, колись вона отримувала більше за один концерт, ніж сьогодні за місяць. Але тоді, попри шалені гроші, вона була нещасною. Зараз Євгенія відчуває себе щасливою, бо займається тим, що хоче. Проте питання фінансів для неї також є важливим, тому зірка не зупиняється на досягнутому.

Схожі статті

Як ти не крути, а ми не пара: засмучений Потап полетів з Барселони в романтичний Париж без Насті Каменських

Їхати в найбільш романтичне місто світу самостійно, коли людина знаходиться в шлюбі, — це досить дивне рішення. Невже таким чином Потап натякає на труднощі в стосунках із Настею?