|
04.06.2024 13:12

Сергій Ребров отримав найкращий подарунок на свій 50-річний ювілей: вражений був не тільки тренер

У свій 50-річний ювілей Сергій Ребров отримав не лише подарунки, але і багато приємних емоцій. Кохана тренера порадувала його не тільки персональним привітанням, але й відео, на якому юні спортсмени зачитали на честь Реброва реп.

Збірна України привітала Сергія Реброва з ювілеєм

Нагадаємо, що Анна — друга дружина Сергія. Дівчина молодша за футболіста на 15 років, але різницю у віці пара не помічає. Разом закохані виховують двох хлопчиків — Микиту та Сашка. Ще одного вже дорослого сина Дмитра тренер має від шлюбу з першою дружиною Людмилою.

Не залишився осторонь від свята і Андрій Шевченко, з яким Сергій колись грав в збірній та “Динамо”. Від імені Української Асоціації Футболу, яку нині очолює легенда Мілану, він подарував Реброву іменну футболку української збірної з номером 50.

Збірна України привітала Сергія Реброва з ювілеєм. Джерело: YouTube-канал ФК Динамо Київ

Також тренер отримав привітання від “Динамо”, де провів більшу частину своєї кар’єри. На офіційному каналі киян з’явилося відео з яскравими моментами гри Сергія за клуб, а також фрагменти його тренерської роботи на чолі столичного колективу.

Яскраве привітання від підопічних зі збірної

Не залишилися осторонь і футболісти головної команди країни. Саме в день народження головного тренера наша збірна зіграла в останньому контрольному матчі перед Євро-2024. Суперник у нас був непростим — збірна Німеччини, котра входить в трійку фаворитів майбутнього розіграшу.

Команда продемонструвала хорошу гру в обороні і, попри 33 удари суперника, залишила власні ворота сухими. Також українські футболісти змогли створити кілька небезпечних моментів біля воріт німців. Артем Довбик, який став найкращим бомбардиром Ла Ліги сезону 23/24, навіть забив гол, але зробив це із явного офсайда.

Вихід Артема Довбика на порожні ворота в положенні поза грою

Нагадаємо, що німецька збірна майже втричі переважає збірну України по вартості, що не завадило нам показати дуже впевнену гру попри нові експерименти Реброва зі складом. Найдорожчим гравцем Німеччини є Флоріан Віртц, який нещодавно досягнув неймовірного результату зі своїм клубом та зняв із нього глузливе звання Неверкузен.

В складі української збірної лідером і по вартості, і на полі є Олександр Зінченко. Але звання Лева матчу отримав Анатолій Трубін, який своєю впевненою грою у воротах та 5 сейвами допоміг зупинити натиск німців та утримати нульову нічию.

Сейв Анатолія Трубіна в грі проти збірної Німеччини