“Що вона хотіла сказати?”. Тіна Кароль натрапила на критику з боку впливової людини: як відповіла поп-діва?

Відома українська співачка Тіна Кароль має неймовірну кількість шанувальників, які готові відстоювати її честь будь-якими можливими методами. Але далеко не всі до неї ставляться саме так.

Зокрема, коли доходить до думки професіоналів, то Тіна Кароль не нерідко отримує і зауваження. При цьому, якщо критика хоч якось перетинає межі, то артистка одразу ж ставить автора даних висловлювань на місце.

На цей раз, імовірніше за все, обійдеться без скандалу, адже Вадим Лисиця хоча і висловився на рахунок репертуару артистку неоднозначно, все ж таки визнав, що вона професіонал своєї справи і крута вокалістка.

Вадим Лисиця публічно розкритикував репертуар Тіни Кароль

 Тіна Кароль вийшла на сцену у сукні за 177 гривень
Вадим Лисиця публічно розкритикував репертуар Тіни Кароль

Так, нещодавно продюсер дав ексклюзивне інтерв’ю, в якому прокоментував діяльність своїх колег. Сам Вадим свого часу ви давно імовірно кількість квитків у життя починаючим музикантом, а тому точно знає, де заритий потенціал.

Тіна Кароль вже отримала шанс, наданий і Ігорем Кондратюком з Наталею Могилевською та Кузьмою Скрябіним, і навіть від Алли Пугачової. Вкупі це їй дало фантастичний старт, яким може похизуватися далеко не кожен артист.

В свою чергу Вадим Лисиця висловився, що не зовсім розуміє нинішнього репертуару зірки, і не до кінця усвідомлює, що вона хоче сказати своїми піснями.

“Вона почала брати манеру американських співачок, яка мені, до речі, дуже подобається. З іншого боку я взагалі не розумію матеріал, який вона обирає. Люди, для яких вона працює, вони не до кінця розуміють, що вона хотіла сказати цим, і це, на мій погляд, мінус. Але як співачка, професіонал, вона звичайно топ”

Нагадуємо, що не так давно навколо Тіни Кароль та Дана Балана розійшовся скандал. Здавалося, тема давно закрита. Однак, шанувальники не давали спокою родині молдавського виконавця, через що він був вимушений зробити публічне звернення до фанатів Тіни Кароль та попросити їх більше не чіпати його родину. Окрім того, він заявив, що між ним та поп-дівою ніколи нічого не було.

Схожі статті

Як ти не крути, а ми не пара: засмучений Потап полетів з Барселони в романтичний Париж без Насті Каменських

Їхати в найбільш романтичне місто світу самостійно, коли людина знаходиться в шлюбі, — це досить дивне рішення. Невже таким чином Потап натякає на труднощі в стосунках із Настею?

Хто поклав кінець коханню Могилевської і Долініна? Він щасливо одружився, а зірка 10 років була сама

Хто поклав кінець великому коханню Наталії Могилевської і Єгора Долініна? Він щасливо одружився, а зірка 10 років провела у самотності. І після всього співачка не говорить про бізнесмена.