|
04.06.2024 16:22

Олег Скрипка розповів, як син тримає його на відстані та зізнався, в чому причина: “Ти можеш татові сказати”

Хоча Олег Скрипка і захищає свою сім’ю від публічності, і зайвий раз не дозволяє влазити стороннім у справу його родини, він охоче дає інтерв’ю на рахунок своїх близьких. І часом розповідає вельми цікаві історії.

Позаду у музиканта декілька гучних романів, народження дітей, створення сім’ї, злети та падіння. Зараз знаменитість проживає разом з родиною у заміському будинку, насолоджуючись природою та віддаленістю від міста. Своїх дітей Олег виховав таким чином, що вони успадкували від нього і харизму, і таланти. Зокрема, ще не так давно зірка розповідав, що його син Устим хоче піти його стопами і стати музикантом.

Вирішальний момент все наближається, але судячи з усього, а раптом ситуація змінилася.

Олег Скрипка розповів про стосунки з сином Устимом

Олег Скрипка розповів про стосунки з сином Устимом

Нещодавно Олег Скрипка дав ексклюзивний коментар на рахунок свого спадкоємця, який незабаром має обрати свою майбутню професію, вступити до вищого навчального закладу та заявити світу про те, ким він хоче стати. Раніше в публіки не було сумнівів, що він все ж таки повторить долю свого батька, тим паче, що у зіркових сім’ях це зробити все ж таки легше, завдяки напрацьованим зв’язкам, знанням батьків, знайомствам, тощо.

Скрипка в свою чергу зізнався, що раптом його син відмовляється йому розповідати, куди він буде вступати і чим буде займатися. Таку відстороненість від батька він може пояснити лише сюрпризом, який юнак хоче влаштувати своїй сім’ї. Тим паче, що дитина отримала у цьому питанні карт-бланш, і може обирати все що захоче.

“Устим мені не говорить, він тримає в таємниці. Я йому поставив запитання, кажу: “Ти можеш татові сказати хоча б у день народження?”. Він сказав, що ні. Дитина хоче робити самостійні кроки, щоб я жодним чином не втручався”, – поділився Олег Скрипка.